2013/02/18

big big table

Meidän keittiössä on tilaa n. 2,5 metriselle ruokapöydälle ja me ollaan ajateltu että voitaisiin tehdä siihen pöytä itse. Lähinnä senkin vuoksi että kauppalasta löytyvät meidän silmiä miellyttävät pöydät pyörivät hinnoiltaan nelinumeroisissa luvuissa.

Olen tallentanut koneelle muutamia kuvia mahdollisista tavoite-lookeista. Tämä Tom Dixonin sivuilta löytynyt kuva vastaa yhtä skenaariota. Tosin meidän pöydässä olisi pukkijalat. Miten vaikeaa tollainen nyt voi olla tehdä...? ;)

table  Tom Dixon

There's room in our kitchen for a 2,5 meters long table and we're planning on making one ourselves. How hard can it be..? ;) One possible outcome might be similar to the one on this picture, found on Tom Dixon's page.

2 kommenttia:

  1. Kaunis tuo kuvan pöytä! ja vau, yli kaksimetrinen pöytä olisi kyllä unelma. Olen kyllä onnellinen tuosta meidän nykyisestäkin, se taitaa olla 1.8 pitkä. Teetimme sen Tattarisuon Puupajalla mittatilauksena, pöytä on tehty vanhoista kattohirsistä.

    VastaaPoista
  2. Teidän pöytä on tosi kaunis! Säilyy jälkipolvillekin. :)
    Me ajateltiin tehdä itse - katsotaan millainen rimpula siitä tulee. ;) Taidetaan päätyä aika ohueen pöytätasoon. Se antaa keveyttä tuollaiseen piiitkään pöytään.

    VastaaPoista