2013/02/14

here I am

Moikkelis moi!

Tämä neitonen päätti repäistä ja siirtää bloginsa Lilyn ihmeellisestä maailmasta pikkuhiljaa ihka oman domainin alle. Ja mikäs sen sopivampi päivä kuin blogin "nimikkopäivä", vaikka toki varastin parilla tunnilla koska en malttanut odottaa. :) Hurjasti jännittää, että millaista täällä "yksinäisyydessä" on bloggailla, seuraavatko lukijat ja mitenkä muutenkin kaikki uudet justkat sujuu.

Uusille vierailijoille kerrottakoon että täällä ruudun toisella puolella häärii intohimoinen sisustaja ja valokuvaaja, iloinen esteetikko ja vielä hetken parikymppinen naisihminen. Mulla on aina tuhat rautaa tulessa ja nykyisin kovin usein kädet maalissa tai pakkelissa. Remontoimme mieheni kanssa isohkoa kotia Turun keskustassa. Remontin punainen lanka on extreme makeover eli lähestulkoon kaikki menee vanhoja kakluuneja lukuunottamatta uusiksi. Modernilla, selkeällä tyylillä mennään ja sekaan jätetään muutama detalji yli satavuotiaan kotimme historiasta.

Ja jottei homma kävisi liian leppoisaksi, myös maalla sijaitsevalla kesämökillämme on tarkoitus nikkaroida ja kunnostaa nurkkia myös ensi kesänä, jahka lokottelulta ja elämästänauttimiselta ehdimme.

Kovasti toivon keskustelua kanssanne. Se on tämän jutskan suola ihan helt enkelt. Ottakaapa siis kommenttiboksi käyttöönne ♥

ImageImageImage

Uusi osoite, vanhat kujeet - lähdetään siis liikkeelle vanhoilla kuvilla. Nämä otokset ovat viime kesältä. Kovasti näyttää kivalta tuo kesäelämä näin vaakasuoraan päin naamaa vihmoneen lumisateen läpi kotiin kahlanneen silmin. Oi, sommartider!

Ihanaa että tulit! Toivon että tulet toistekin ♥

I'm just moving my blog from lovely Lily to my own domain. And now I'm really nervous whether my dear readers will keep me company. So whether you are an old reader or a new one, I welcome you with open arms! :)

Plus here's some summer pics to keep us warm in the cold of winter.

10 kommenttia:

 1. Moikkamoi, täällä ollaan! Viime kerralla Lilyyn siirtyessäsi tipuin hetkeksi kelkasta, mutta tällä kertaa en :D

  Onnea siis uuteen blogiin ja huomiselle hyvää nimikkopäivää :)

  VastaaPoista
 2. Uusi osoite tallennettu! :)

  VastaaPoista
 3. Yey, ihana juttu! Kiitos ja hyvää ystävänpäivää myös sinulle! <3

  VastaaPoista
 4. Hei, en ole löytänyt sinua Blogilistalta, oisko sua voinu tilata sieltä? :)

  VastaaPoista
 5. Uusi osoite tallennettu! :)

  VastaaPoista
 6. Hyvää ystävänpäivää sinnekin ihanalle blogiystävälle! <3

  VastaaPoista
 7. Heips! Lisäsin blogin sinne hetki sitten, mutta kun testasin hakua, en löytänyt blogiani sieltä nimellä. Saattaa olla että tuossa on heillä viive, ennen kuin uusi lisäys löytyy.. Tätä kautta ainakin löytänet blogini ennen sitäkin: http://www.blogilista.fi/avainsana/diy :)

  VastaaPoista