2013/02/28

sixties coffee table

poyta2_0poyta3

Tässä toiveuusinta sohvapöydästämme tekemästäni postauksesta Lilyn puolelta.

Tämä kaunista keski-ikää elävä pöytä löytyi kirppikseltä melkoisen naurettavaan kymmenen euron hintaan. Sieltä se muutti meille kierreltyään ensin ties missä. Frouvan masussa on lahtelaisen vanhan tavaran liikkeen tarra, mutta todellisesta alkuperästä ei ole mitään tietoa.

Tykkään tosta tosi kovin. Se on hauskan muotoinen sojottavine jalkoineen ja tuo keveyttä sisustukseen. Sen väri on lisäksi niin erilainen kuin mikään muu meillä, että erottunee uudessakin kodissa tyylistä just passelisti.

Kuvat on otettu vanhassa kodissamme. Tällä hetkellä tämänkin yksilö majailee varastoituna yläkerran
romukasassasiistissä huonekaluvarastossa, odottelemassa että olohuoneen lattia saadaan valmiiksi ja se voidaan kantaa paikoilleen.

//

I post these pictures for a second time upon request (first post can be found here).

This table is a flea market find from last summer. It cost ten euros - how ridiculous! I don't know anything about its origin or makers, but it suits our home perfectly. Its very different from anything else we have and gives lightness with its funny feet and personal color.

These pictures have been taken in our previous apatment. At the moment this piece of furniture, among many others, is camping in a storage space. They are as eager to get the renovation finished as we are. :)

1 kommentti:

  1. [...] Hammel Furnituren valmistama. Siinä on ihanasti viistoon sojottavat jalat (ihan niinkuin sohvapöydässämmekin) ja tosi raikas muotoilu. Pöytä on tosi painava, mutta näyttää kevyeltä – plussaa [...]

    VastaaPoista