2013/03/20

grand old closet

paita

Yksi mun rakkaimmista huonekaluistani on tämä 1800-1900 -lukujen taitteessa tehty täyspuinen kaappi. Se maksoi vanhan tavaran liikkeessä maltaita, mutta on ollut kyllä jokaisen pennin arvoinen.

En ole edes viitsinyt enää pyytää muuttoapulaisia kantamaan tätä ryökälettä, niin paljon se painaa. Sen sijaan olen tilannut aina muuttofirman miehineen, muskeleineen, kantoliinoineen ja autoineen roudaamaan kaapin asunnosta a asuntoon b. Helppoa ja vaivatonta (ainakin mulle, heh).

Tykkään siitä että tämä antiikkinen kaappi on niin maailmaa (eli kolhuja ja kosketuksia) nähnyt. Se näyttää tosi kivalta meidän muuten niin modernissa ja pelkistetyssä himbessä. ♥

Kaappi on nyt meidän keittiössä odottamassa taas täyttöä ja käyttöä. Kuva on otettu silloin kun se oli vielä edellisessä osoitteessamme, kerrostalokodissa.

//

This is one of my dearest pieces of furniture. It's an old closet made in the turn of the 19th and 20th century. It's whole wood and weights like hell. I'll probably never move again but if I did I would definitely pay for a moving company to come and use their muscles, lifts and car to move it from one place to another - just like I've done every time.

I like the way this ancient closet has a history. It looks great next to all the modern things we've got going in our house. ♥

Now it's situated in the kitchen in our new home, but this picture has been taken in our previous home.

8 kommenttia:

 1. Kiinnitin huomiota tuohon kaappiin jo jossain edellisessä postauksessa. Todella kaunis! meillä oli vähän sama juttu ruokapöydän kanssa. Se on tehty kierrätysmateriaalista, on painava ja jykevä sekä tietenkin maksoi maltaita. On ollut kuitenkin jokaisen euron arvoinen ostos ja uskon että siitä on iloa meille vuosiksi ja vuosiksi :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Tällaiset vanhat/kierrätetyt kalusteet tuovat luonnetta sisustukseen, I say! :) Teidän pöytä on upea, muistan sen sun keittiöjutustasi. :))

  VastaaPoista
 3. Tää kaappi on itse täydellisyys. :) <3

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava kaappi! :) Mä ehdotin kerran Miehelle, että hankitaan tuon tapainen vanha täyspuinen kaappi, mutta mies ei innostunut ainakaan silloin. Meillä myös muuten tosi modernia, mutta mun mielestä olisi tuonut kivaa kontrastia :)

  VastaaPoista
 5. No voi sentään! Voisit kokeilla ehdottaa jotain pienempää oldie-juttua ensin, jos hän vaikka lämpenisi helpommin? :)

  VastaaPoista
 6. On se vaan komea kaappi, ei voi muuta sanoa. Kelpais meillekin tuontyylinen. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Kaappikaupoille sitten vaan, marsmars :)

  VastaaPoista