2013/03/02

let there be light

Uskaltaisikohan sen sanoa ääneen... Meidän keittiö on valmis! Vielä hetki sitten keskeltä seinää törrötti kaksi johtoa, mutta not anymore. Niin lisävaloisuuden kuin estetiikankin takia suuresti odotetut seinälamput ovat nyt siis paikoillaan. Muutoinhan keittiö valmistui jo heti uudenvuoden jälkeen, mutta näiden lamppusten kanssa on kestänyt. (Ensin sopivanlaisia valoja etsittiin kissojen ja koirien kanssa useita viikkoja. Niiden oikeiden sitten löydyttyä odotettiin että tehdas toimittaa ne myymälään ja sen jälkeen venailtiin vielä sähkömiestä asennuskeikalle.)

Noita lamppusia on keittiön pitkällä seinällä kaksi. Yksi liesikuvun kummallakin puolella. Lamput ovat Philipsin Ecomoods-mallistoa ja tilasimme ne Vihannon kautta. Ja ollaan tyytyväisiä. Niin lamppuihin kuin saamaamme palveluunkin. Peukut.

Eiks ookin kivat?!

keittiö keittiö3

Taidan tähän loppuun vielä vesittää koko "keittiö on valmis" -hehkutukseni tunnustamalla että kyllähän meillä jalkalistat on vielä laittamatta (mikä klisee). Eikä tässä yhteydessä kannattaisi varmaan mainita sitäkään että keittiössä on edelleen erinäisiä olohuoneeseen kuuluvia huonekaluja eli sisustuksellisestihan tämä huone ei ole valmista nähnytkään. Mutta remontillisesti on, joten juhlikaamme sitä. <:)

//

Now one can finally say that the kitchen is ready. Truthfully we finished everything else in this room in the beginning of this year, but these lamps have been missing up until now. After many weeks of searching for the right lamps, waiting for them to be delivered from the factory and finally waiting for the electrician to come plug them in, they are finally at place. And we're very pleased with them. They give pleeeenty of light and are so so pretty.

The lamps are from Philips, their Ecomoods -collection. We bought them via Vihanto, a trusty lighting shop here in Turku.

6 kommenttia: