2013/03/08

newbie-oldie (arabia arctica)

Arabia Arctica

Mun ihanat kummit ovat keränneet mulle täyden tusinan Arabian Arctica -kahvikuppisettejä. Oon aina tykännyt niistä hirmuisesti. Jossakin näitä nimitettiin hiljattain kasarikupeiksi, hah. Mä olenkin kasarikersa, joten sovitaan hyvin yhteen.

Nykyään kaffekuppeina käytetään isompia, reilun parin desin kuppeja (meillä käytössä teemat ja kokot), joten nämä arctican kupit ovat jääneet vähemmälle käytölle vuosien saatossa. Ne on sellaiset "aikuisten astiat", jotka katan pöytään kun isovanhemmat tulevat kylään tai kun on isompia juhlia.

Vinkkinä kuitenkin että Arabia on nyt suunnitellut sarjaan uusia osia. Sen myötä tähänkin sarjaan on saatu 3 ja 4 desin kupit (kuvassa). Freessi look, ja  muoto on sama kaunis ja herkkä Arctica. Näistä pyöreistä muodoista saa piristävän lisän kaffepöytään kaiken graafisuuden keskelle.

Kuva Arabia.

//

Over the years my godparents have given me pieces of Arabia's Arctica -coffee china for every birthday, christmas and day of name. I'm really greatful for this and I really like my full dozen of pretty white china.

As the years have gone by I have gotten used to using bigger mugs for coffee/tea, but my little Arctica-cups are what I set the table when grandparents come over or there's a big party at my home.

I've read them been called a blast from the past (well, eighties), but naturally I don't care. I really like 'em. We go well together, because we're both from the eighties.

In case you haven't yet noticed, Arabia has designed new parts to the series, including huge 3 and 4 desilitres-holding mugs. They look fresh and at the same time they're the same pretty and sensitive Arctica.

Picture Arabia.

6 kommenttia:

 1. Onpa herkullinen kuva ja kauniit, ajattomat astiat :) ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihana ajattomat astiat. :) Katsoin ensin, ennen lukemista, että olisi Iittalan Sarjaton-sarjan muki, mutta ei ollutkaan. Hyvin saman näköinen nopealla vilkaisulla katsottuna. :)

  VastaaPoista
 3. Kyl vaan. :) Mukavaa alkanutta viikkoa ♥

  VastaaPoista
 4. Onhan noissa yhtäläisyyttä. Samanlaisia palloja molemmat :)

  VastaaPoista
 5. Katsoin ihan samaa kuin Tiiu, että kuvassa oleva mukisi olisi Sarjaton-sarjaa. Jotenkin niissä on paljon samaa. Hei ihan loistava vinkki nuo Arctica-sarjan uutuuskupit! Meillä on astiastona 24h, mutta sarjan muki on liian pieni (mahdollisimman iso ämpäri aamukahville, kiitos). Voisin tässä asiassa tehdä hyvinkin syrjähypyn Arctican puolelle, pullukat sarjat mätsäisivät hyvin keskenään. :)

  VastaaPoista
 6. Tee ihmeessä! Erilaisia astiasarjoja on kiva yhdistellä keskenään. Mulla on usein pöydässä Koko-kupit ja niiden kanssa valkoiset Nero-lautaset tai mustavalkoiset Taika-lautaset. Ihan kivasti juttelevat keskenään. :)

  VastaaPoista