2013/03/12

white + colors

värit

Siivousta ja pyykkäystä ohjelmassa ja kuvauskohteet vähissä. Nappasinpa kuitenkin kuvan pyykeistä (nyt mietitte että onpa se seonnut). Puhdasta pyykkiä on mun mielestä ihana silittää ja viikata. Se on vähän niinkuin halpaa terapiaa.

Huomaan vuodenaikojen vaihtelun aika hyvin pyykkikorissa, ainakin valkopyykin määrästä. Käytän tosi paljon valkoisia vaatteita yleensä muutenkin, mutta aina kevättä kohti se lisääntyy entisestään. Keväisin käytän myöskin enemmän kirkkaita värejä kuin talviaikaan.

Olenko muuten kertonut että tykkään siivoamisesta tosi paljon? Sitten kun pääsee vauhtiin, ei malttaisi lopettaa ennen kuin jokainen paikka kiiltää... Tykkään ihan hulluna ostella pesuaineita ja muita siivoustarvikkeita. Ne on mun karkkia, heh. Taidanpa siis oikeasti ollakin vähän seonnut.

/ /


Pictures of laundry. Now you think she's gone mad. It's fun to notice how the colours in my laundry basket change when the seasons change. I use plenty of white all the time, but it always increases come spring. Spring also brings with plenty more bright colors to my wardrobe.


Love ironing laundry. It's so soothing - kinda like therapy.


Have I told you that I also really like cleaning the house? Once you get going, you don't wanna stop until everything sparkles... Maybe this proves I might in fact be a bit mad.

4 kommenttia:

 1. Hihi, sä voisit siivota JA sisustaa mun kodin. Mulla on pelkkiä visioita, ei toteutusta. :D

  VastaaPoista
 2. Voi kun minäkin olisin siivoushirmu! :D

  Meillä siivotaan paljon, koska sotku ärsyttää, mutta voi kun se inspiroisikin niin paljon. En osaa selittää, ääh. :D

  Mutta siis tykkään siivota mutta samalla se ärsyttää ihan älyttömästi. Hih. :)

  VastaaPoista
 3. Onhan sulla toteutustakin vaikka kuinka, my dear friend :) ♥

  VastaaPoista
 4. Joo siis ei muakaan se siivoaminen usein etukäteen hirveesti himota. Mutta sitten kun sen aloittaa, ei malttaisi lopettaa. Vaikea sitäkin on selittää. :)

  VastaaPoista