Olen ahkeroinut koko pääsiäisen keittiössä. Pitkästä aikaa oli oikeasti aikaa tehdä ruokia ja jälkiruokia ajan kanssa. Kokeilin kaikkia uusia reseptejä ja hyviä juttuja sainkin aikaan, vaikka itse sanonkin. ;)
Lauantaina tein jälkiruoan sitruunasta ja mascarponesta. Resepti löytyi uudesta RuokaPirkasta ja on nähtävillä myös täällä, klik klik. Varoituksen sana jos kokeilette: Tähän tulee himo!
//
I've been working in the kitchen a lot this Easter. I have really enjoyed having lots of time to cook and try new recipes.
On Saturday I made us a dessert of lemon and mascarpone cheese. Lovin it!
Ihania kevätvärejä ruoassa ja sisustuksessa :)
VastaaPoistaannemi / 52weeksofdeliciousness.com
Kiitos! :) Sun pääsiäisherkut näyttivät myös upeilta. Kiitos ohjeista, pitää kokeilla!
VastaaPoistaSlurps, tää resepti on pakko käydä kattomassa, mutta vasta huomenna että pääsen heti ostamaan tarvikkeet :)
VastaaPoistaJeps! Oli tosi hyvää ja ihan helppo tehdäkin! Kantsii tehdä vaikka tuntia ennen syömistä, maku syvenee jääkaapissa ;)
VastaaPoista