2013/04/01

easter in an apron

herkku3 herkku

Olen ahkeroinut koko pääsiäisen keittiössä. Pitkästä aikaa oli oikeasti aikaa tehdä ruokia ja jälkiruokia ajan kanssa. Kokeilin kaikkia uusia reseptejä ja hyviä juttuja sainkin aikaan, vaikka itse sanonkin. ;)

Lauantaina tein jälkiruoan sitruunasta ja mascarponesta. Resepti löytyi uudesta RuokaPirkasta ja on nähtävillä myös täällä, klik klik. Varoituksen sana jos kokeilette: Tähän tulee himo!

//


I've been working in the kitchen a lot this Easter. I have really enjoyed having lots of time to cook and try new recipes.


On Saturday I made us a dessert of lemon and mascarpone cheese. Lovin it!

4 kommenttia:

  1. Ihania kevätvärejä ruoassa ja sisustuksessa :)

    annemi / 52weeksofdeliciousness.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Sun pääsiäisherkut näyttivät myös upeilta. Kiitos ohjeista, pitää kokeilla!

    VastaaPoista
  3. Slurps, tää resepti on pakko käydä kattomassa, mutta vasta huomenna että pääsen heti ostamaan tarvikkeet :)

    VastaaPoista
  4. Jeps! Oli tosi hyvää ja ihan helppo tehdäkin! Kantsii tehdä vaikka tuntia ennen syömistä, maku syvenee jääkaapissa ;)

    VastaaPoista