2013/05/14

for the summer cottage

Esprit Home -tekstiilejä1Esprit Home -tuotteita

Kesäloma lähestyy ja sitä myötä myös "muutto" mökille, maalle.

Olen syntynyt ja kasvanut maalla. Ja vaikka rakastankin meidän kotia ja kaupunkielämää aivan palavasti, on maalla vaan kesäisin sitä jotain. Sitä on vaikea pukea sanoiksi, mutta veikkanpa että tuo ainutlaatuinen tunnelma muodostuu maaseudun rauhasta, luonnon äänistä, auringosta, puhtaasta ilmasta, linnunlaulusta, torireissuista, puusaunasta, nurmikosta varpaiden alla, grillikalasta ja paljolti siitä kiireettömyydestä joka alkaa kun mökkihoodit ovat lähempänä kuin työpaikka. Ah, ihanata!

Sisustaja ja parantumaton esteetikko kun olen, pitää mökilläkin olla paikat mieluisan näköisiä. Tähän mökkikauden kynnykselle sopi siis kuin nenä päähän hetki sitten saamani yhteistyökamppispyyntö Espritiltä heidän uuden kodintuotemallistonsa tiimoilta.

Tuo meidän kaikkien tuntema suomalaisnaisten vaatettaja on nyt tehnyt uuden aluevaltauksen ja laajentanut valikoimaansa vaatekaapin sisällöstä kodintekstiileihin. Vaatepuolellahan Espritiltä on jo pitkään totuttu hakemaan laadukkaita tekstiilejä koko perheelle. Viime vuosina vieläpä ilmekin on nuorentunut ronskisti. Peukut sille! Siispä kallistuisin luottamaan siihen että heidän sisustustekstiilinsäkin ovat klassisen ilmeen lisäksi laadukkaita.

Valikoimasta löytyy perustuotteiden eli pyyhkeiden ja tyynynpäällisten lisäksi mm. tapetteja (joo!), verhoja ja kylpyhuonevarusteita (nämä ovat mun suosikkeja tässä mallistossa. tosi kivoja!). Uusia kodintuotteita ja vanhoja tuttuja vaatejuttuja pääsette katselemaan ja shoppailemaan Esprit -verkkokaupassa. Nettisivut ovat näin sisustajan silmin vielä himppasen liikaa tuohon leipälajiin eli vaatepuoleen kallellaan, mutta kyllä ne kodintuotteetkin siellä majailevat. Helpoiten ne löytyvät ehkäpä Women-valikosta asumisen alta. Kannattaa tsekata ainakin kylpyhuone-osio sekä mun ikuinen heikko kohtani eli keittiöpyyhkeet. :)

Kokosin nuo pari kollaasia tulevaa mökkikesää silmällä pitäen. Kaikki tuotteet Espritin.
Ylemmän kollaasin inspis-kuva Kökskoll - Sköna Hem©, alemman Volang - Elle Interiör©. Ja ai niin, ai niin: alemman kollaasin kukkatapetilla on ehkä suloisin nimi ikinä: Endless summer! Voi kunpa vaan oliskin...

*Tämä juttu on tehty yhteistyössä Espritin kanssa.
//

Summer is soon here! That also means that we're moving to the countryside for most of the summer.

I made collagues of ideas for the decoration of our country cottage. The products are from Esprit, via blog collaboration. And the photographs in the collagues from Kökskoll - Sköna Hem© and Volang - Elle Interiör©.

Esprit has launched a series of home interiors products this spring. It includes towels, pillows, wallpaper (yes!) and other fun, handy things for the home. My favourites are the bathroom products and the kitchen towels. :) You can check it out in their website and on-line shop, link above (bolded).

*This post has been made on collaboration with Esprit.

2 kommenttia: