2013/05/26

wood floor

kuva1

Vähän tilannepäiviystä remontista. Meillä on siis nyt viimeisimpänä ollut työn alla olkkarin lankkulattia. Se on nyt kitattu, hiottu, oksalakattu tuplasti ja maalattu valkoisella Teknofloor Aqualla tuplasti. Kolmannen ja ehkä neljännenkin maalauskerran vielä vaatii kunnes kaikki lakkapaikat ovat kunnolla peitossa. Mutta HEI, meillä on kohta olkkari käytössä! Hurraa! :)

/

Here's a short status update on our renovation. We're concentrating on the living room wood plank floor at the moment. We've already done all the prep work and painted it twice with Teknos' Teknofloor Aqua. It needs a third and perhaps a fourth layer of paint, but then it's done! And after that we can carry all the living room stuff into the living room! Hooray! :)

6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis lattia :) kaunis lattia on niin tärkeä osa asuntoa, itse tykkään meidän entisöidystä ja uudelleen sävystetystä marmoriparketista niin kovin että en suostu hankkimaan mattoja :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Olen samaa mieltä, sillä lattia näyttelee suurta osaa huoneen kokonaisilmettä katsellessa. Teidän lattia on varmasti kaunis! :) Marmoriparketti on ihana!

  Tämä olohuone on meidän kodissa ainut huone, jossa alkuperäinen (v.1905) lankkulattia on säilytetty kaikki nämä vuodet (tosin sen päällä oli viisi kerrosta linoleumia, lastulevy ja laminaatti), joten haluttiin ehdottomasti ottaa se esille ja kunnostaa se. Muihin huoneisiin tavoiteltiin samantapaista ilmettä joten niihin me laitettiin superwhite lankkuparketti.

  VastaaPoista
 3. Oi, lankkulattiat! Rakkautta. ♥

  Ehkä minäkin vielä joskus omistan sen vanhan talon lankkulattioineen. :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Tai voihan noi lankut asentaa mihin tahansa muuhunkin kohteeseen. :)

  VastaaPoista
 5. Mutta kun se vanha talo on haaveena ollut jo pitkään. ;D

  Nimittäin sitten, kun hankimme sen ihan ikioman talon, se on joko vanha puutalo tai sitten rakennamme kokonaan uuden omien suunnitelmien pohjalta.

  Hankalaa, sanoisinko. :D

  VastaaPoista
 6. Ah, ymmärrän. Tsempityksiä taloasiaan sitten kun se tulee ajankohtaiseksi!! :)

  VastaaPoista