2013/06/25

peonies (and the hat)

DSC07216DSC07235DSC07261Terveisiä mökiltä, maalta! Olen pitänyt melkein vahingossa vähän blogilomaakin tässä kesäloman alkajaisiksi. Työn alla on uusi ulkoasu - tästä olen tosi innoissani ja tekin näette sen ihan pienen ajan kuluttua! :) Lisäksi meidän tietokone sanoi sopimuksensa irti, joten terveisiä vaan myös omppukaupasta. Nyt on alla uusi, ihana kone ja nörtteily sujuu taas kuin tanssi. ;)

ps. Kuten huomaatte, löysin hattuni! Siellä vaatehuoneessa se oli, siivosti jakamassa pahvilaatikkoa kenkäplankkien ja sateenvarjojen kanssa...

/

Greetings from the countryside = our summer cabin! I've been midsummering and summer holidaying so with such enthusiasm that I've been having a holiday of the blog also.  I'm having a new blog layout soon - a fact that I'm really excited about, and something you'll see soon also! :) Also our computer broke, so with this post I also bring you greetings from an Apple store. Now all this nerd-business is going smoothly again. :)

ps. As you can see, I've found my summer hat! It was hiding in a cardboard box in the walk-in with some shoe polish and umbrellas - where else... ;)

4 kommenttia:

 1. Niin kaunis hattu! :) olen etsiskellyt kivaa hellehattua / kesähattua jo jonkin aikaa mutta en ole vielä noin suloiseen törmännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä kiva, sopivan kapea sivuilta. Toivottavasti löydät jonkun ihanan, hatut on kesällä niin näppäriä! :)

   Poista
 2. Aivan ihania, upeita kuvia! Pionit on aina niin kauniita. Mun piti eilen ostaa niitä kauppatorilta, mutta rakoista kipeät jalat estivät suunnitelman.;) Aurinkoista loppuviikkoa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pionit ovat munkin kesäsuosikkeja. :)
   Harmi että sulla on jalat pipinä! Kengät vaihtoon, niin johan kävely taas maistuu...? :) Aurinkoa sinnekin!

   Poista