2013/07/16

sweet summer


Tänään oli viimeinen kesälomapäiväni tätä jaksoa. Ihana kuukausi takana, helt enkelt! Täynnä lämpöä ja kivoja hetkiä. Tuntuu että täällä on paistanut koko ajan aurinko! Tänään tosin oli jo kylmempää. Alle 20 astetta ja tuulista. Sää taitaakin olla meidän työhönpalaajien puolella.

Viimeisen lomapäivän puhteina pesin ikkunoita. 36 ikkunapintaa on puunattu, vaikka käsittelyssä oli vasta vain keittiön lasit. Hups, aikamoisen urakkakodin olemme tainneet hankkia. Ikkunoiden pesu on kyllä siitä mukavaa puuhaa, että tuloksen näkee heti. Puhtaat ikkunat raitoineen päivineen. ;)

/

Today is the last day of my summer vacation. This past month has been filled with warmth and precious moments. It feels like it's been sunny and hot the whole time! Today it's colder, under 20 degrees and windy. I've got a feeling that the weather is rooting us who are returning back to work from the holidays.

Today's chore was washing the windows. I washed 36 surfaces, and I didn't even get further than the kitchen. Boy, there's a lot of windows here.. I like washing windows, thought, because you can see the outcome right away. Stripes and all... ;)


4 kommenttia:

 1. Heippa!
  Todella kivan näköiset uudet blogisivut, ihanan siistit. Onnea uusille sivuille! :)

  <3 Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kiva kuulla, sitä haettiinkin :) <3

   Poista
 2. Mullakin odottelee ikkunoiden pesuprojekti, lomalaisena sitä vaan keksii kaikkea muutakin tekemistä koko ajan. ;) Mutta kyl mä sen viel teen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi projektit on sellaisia joissa aloittaminen on vaikeinta. Kyllä sen homman sitten tekee mielelläänkin, kun saa vaan aloitettua. Tsemppiä oikean hetken löytämiseen! Nämä kylmemmät päivät ovat omiaan tällaisiin proggiksiin. Kurkkasin blogiisi ja voin sanoa että sun kahvilakäyntisikin näytti kyllä oikein oivalta lomapuuhalta ;)

   Poista