2013/07/30

tom (and me) in the kitchen
Meidän keittiöstä tulee jonkun verran kyselyitä, joten ajattelin taas napata kuvan blogiin. Huone on 25-neliöinen ja jokseenkin neliön mallinen, eli yhteen kuvaan ei millään saa edes yhtä seinää kokonaan. Kaapit ovat Kvikin valkoiset, täysmatat Manot. Kaapistojen takaseinät on maalattu haalean harmaiksi ja muut seinät ovat valkoisia. Keittiö on tutusti puolisen vuotta vanha, itse rempattu.

Jotain uuttakin kuvassa näkyy, nimittäin meidän Dixonin Tom. Eipä se tosin meille enää uusi ole, koska se on riippunut katossa jo kuukausia, mutta ekaa kertaa taitaa olla blogikuvissa. Ajattelin ensin että on hullua ostaa näin erikoinen lamppu, ja varsinkin keittiöön, mutta heti sen ripustamisen jälkeen huomasin että tuohan oli juuri se mitä keittiö oli kaivannutkin. Viimeinen silaus, voisi sanoa. Tykkäämme siitä oikein kovin. Ja viereinen aula toistaa sen sävyä seinissään, kuten ehkä täältä muistatte.

Se, mikä lampussa on ikävää, on että kuvaaja joutuu huomaamattaan mukaan kuviin myös. Pitänee ostaa pitkä jalusta, jolla kuvaaminen onnistuu etänä... ;) Tosin kätsää on että tuosta kuvajaisesta näkee huoneen lähes kokonaisuudessaan. Loistavaa kuva-kuvassa-tekniikkaa, hih.

/

I get questions about our kitchen from time to time. So I decided to take a snapshot of it to you again. The room is 25 square-meters large and square-shaped so I can't possibly spot even a whole wall to one picture, but here's something.

There is also something new in the picture. Our Tom Dixon pendant that is. At first I thought that it might be stupid to buy such an extraordinary lamp for the kitchen. But ever since we hang it to place, it's obvious that it's the one thing that makes the space complete. We like it a lot. And the lobby, which is the room next to the kitchen, got the color of its walls inspired by this very lamp, as you might remember.

What's not so great about this pendant is that it reflects the picture of the photographer too, like it or not. I think I should buy a good long leg for the camera, so that I can outsource myself from the pictures. :) And on the other hand, the surface comes in handy in photography by reflecting an image of the whole room in one glance. Kinda picture in picture. Great, huh!

7 kommenttia:

 1. Huippista että saitte kaunokaisen vihdoin esille! Ja kylläpä se näyttääkin hyvältä teillä, aivan aivan ihana kerrassaan :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva nähdä teidän keittiötä :) Lamppu on kyllä piste iin päälle!
  Oletteko olleet tyytyväisiä Kvikin keittiöön?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja niinhän se taitaa ollakin :) Ollaan kyllä oltu oikein tyytyväisiä keittiöön. Suunnitteluvaiheessa emme tosin olleet ihan kympillä tyytyväisiä saamaamme palveluun.

   Poista
 3. Tuo lamppu ♥
  Aivan ihana! :))

  Niin kaunis keittiö teillä, kiva tuo kaapiston takaseinän tai ns. väliseinän maalaaminen ainoastaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiiu ♥! Oot ihana.
   Toi maalaus toimii tosi hyvin kyllä. Kaapitkin tulee paremmin esille. Ja jos kaikki seinät, kaapit, lattia ja katto olis kaikki vitivalkoisia, vois iskeä lumisokeus tai sairaalafiilis. :)

   Poista
  2. Kiitos kiitos (ja samoin)!♥

   Tuo sairaalafiilis on tuttu joistakin kotikuvista lehdissä ja blogeissa, ei kokovalkoista tänne ainakaan, kiitos! :D

   Valkoinen terästettynä mustalla, harmaalla ja keltaisella on mulla ainakin nyt SE juttu, katsotaan mitä syksy tuo tullessaan jos tuo mitään. :)

   Poista