2013/08/23

good morningAamupala on mulla päivän tärkein ateria. Syön aamuisin paljon ja monipuolisesti. Ja mieluiten mahdollisimman pitkään, vähän kuin brunssitellen. :)

Mulla on nyt lomapäivä, joten mahdollisuudet pidempäänkin brunssiin olisivat teoriassa ilmassa, mutta tänään on kuitenkin niin kiire etten kauaa ehdi laakereillani lepäillä. Kas, meillä on huomenna kotona juhlat! Mikä tarkoittaa tälle(kin) päivälle paljon paljon tekemistä. Nyt ekana suorittelen viimeisiä maalaushommia ja sitten suuntaan nokan kohti ruokakauppaa.

Odotan jo sitä hetkeä kun vieraat ovat talossa, tarjottavat on kutakuinkin syöty ja voin rauhassa istua aloilleni. :)

/ I love a big long breakfast. That's my main course of the day.

Today my breakfast is shorter than usually on a day off, because I'm really busy. We're having a party tomorrow at our house and there's a million things to do.

4 kommenttia:

 1. Oi ihanaa, oispa kiva järkätä jotkut juhlat! Kivoja juhlia teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo järkkää! Mä oon ihan innoissani näistä juhlista. Tää juhlatouhu on tosi kivaa, vaikka viekin kaikki yöt ja päivät, hah :)

   Poista
 2. Hauska idea toi dymo-teksti juomalasissa! :) Ja juhlien järkkäily on tosiaankin hauskaa, mukavia kekkuloita teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepa, dymo saa mielikuvituksen laukkaamaan ja noita mustia matosia tahtoo liimailla mitä kummallisempiin paikkoihin. Juhlissa nimikoin jokaiselle vieraalle omalla nimellään varustetut viinilasit. Kemut ovat siis jo takanapäin, ja oli kovin hauskaa!

   Poista