2013/08/16

linen

Villiä perjantai-iltaa Turusta! Mä silitän lakanoita ja mies on käymässä rautakaupassa. :)

Meillä siis remppaillaan taas. No, lähinnä viimeistellään keskikerrosta ensi viikonlopun juhlia varten, koska se on jäänyt kesällä tekemättä.

Oonko kertonut joskus miten paljon tykkään silittämisestä. No paljon! Se on sellaista hermolepohommaa, ja koko ajan näkee kauniin lopputuloksen. Ostin jokin aika sitten Laura Ashleyn Linen spraytä (kiitos, Coco, vinkistä!) ja nyt suihkuttelen sitä lakanoihin ja liinoihin silittämisen yhteydessä. Kankaisiin tulee ihana tuoksu! Tähän olen haksahtanut aika lujaa, mikä tuskin yllättää ketään. Toi suihke oli muuten Stockalla tämän kuun kantistarjouksena. Maksoi muistaakseni 8 euroa.

Toivottavasti teilläkin on kivat perjantaipuuhat, kamuseni ;)

/ I love ironing. I bought a linen spray by Laura Ashley to sweeten it up even more.

4 kommenttia:

 1. Saiskohan mutkin tarttumaan silitysrautaan jos olis tuollaista ihanaa spraytä, kuulostaa nimittäin ihanalle! Ja siis yllättävän edullinen, mielikuva olis et maksais monia kymppejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, sillä tuo on ihanan tuoksuinen. Aikamoinen turhake kyllä ehkä, sillä tuoksun lisäksi muita funktioita sillä ei ole ellei silittämismotivaation kasvattamista lasketa. Mutta ihana on, ja hinta tosiaan on kohdillaan. :)

   Poista
 2. Oumaigod, inhoon niin paljon silittämistä. Tänäänkin olin koko päivän ryppyisessä hameessa...piti silittää se aamulla, sit ajattelin että no töissä silitän ja lopulta en silittänytkään. Voi inhotus silitystä, eikä edes tuoksuvesi auta mulla asiaan. Onneksi on keksitty neuleet ja pellavat :)

  Ihanaa viikonloppua!

  ps. sun on lisätty mun linkkilistaan, vihdoin sain aikaiseksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulumme siis eri koulukuntiin tässä vedenjakajassa. Mä ostin just pellavalakanat, ja tajusin että niitähän ei silitetä. No hups! :D

   Muksaa viikonloppua sinnekin! Ja kiitos linkityksestä, <3

   Poista