2013/09/13

order!Järjestys se olla pitää. Rakastan kaikkea kirjoittamista ja listoja, paperia ja kyniä!

Hukkasin osoitekirjani talvella muuton yhteydessä, joten ostin nyt uuden. Ja tästä aion pitää visusti kiinni. Osoitekirjoja on muuten nykyään tosi vaikea löytää ihan yleisestikin, saatika sitten fiksun näköisiä ja toimivasti taitettuja. Ja lisäksi ainakin Akateemisen minimaalisen kokoinen valikoima sijaitsi ihan perimmäisessä nurkassa (jouduin kysymään myyjältä apua, sillä en itse edes löytänyt niitä), joten taidan olla täysin vanhanaikainen kun tykkään kirjoittaa osoitteet paperiseen osoitekirjaan sähköisten vempainten sijaan. Olen kuitenkin aina pitänyt kirjamallista osoitteistoa, enkä aio tavastani luopuakaan.

Koska on syksy, mulla on myös kalenterinvaihtoaika. Tällä kertaa investoin tällaiseen ikikalenteriin, jota voi halutessaan käyttää vuodesta toiseen vaihtelemalla vaan sisälehtisiä. Minikokoinen ja ajaton croko-kantinen Timex oli valintani. Olen tallennellut jutut ja menot viime aikoina vaan puhelimeen, mutta nyt aion taas pitää kalenteria ajan tasalla. Kaikki ideat, muistettavat asiat ja to-do -listatkin on kivampi kirjoittaa kynällä ja käsialalla. Tällä Timexilläni lyön muuten kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sillä se toimii nyt myös lompakkonani. Ja sehän taas varmistaa sen että kalenterikin kulkee aina mukana. Win-win ;)

/ My new address book and calendar/wallet. I like how I now have everything in order and in neat covers. I'm old fashioned in this way, but I like to write things down rather on paper than to do it electronically. 

2 kommenttia:

 1. Kaunis kalenteri! Itsekin tykkään paperikalenterista enemmän kuin esimerkiksi puhelimen kalenterista, jotenkin sitä puhelimen kalenteria ei tule katsottua niin usein kun luulisi..
  Varsinkin kun puhelimen näytössä lukee kellonajan lisäksi päivämäärä niin ei sitä itse kalenterisovellusta tule pahemmin availtua. :)

  Plus tietenkin pirteänväriset yliviivaustussit yms, ei niillä voi piirtää puhelimeen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nämä ovat niitä syitä jotka puoltavat paperikalenteria. :)
   + Se on paljon sympaattisempi kuin elektroninen versionsa! :)

   Poista