2013/09/24

sweater weatherSieltä se tulla kolkuttaa, neuleiden aikakausi nimittäin!

Mun syysvaatekaappi on täynnä uusvanhoja syksyn värejä ja joka päivä tulee valittua päälle vaatetus jostain kohtaa akselilta tummansininen, viininpunainen, armeijanvihreä, musta ja valkoinen. Harmaa ei ole sinne ainakaan vielä rynnistänyt, kumma kyllä.

Kynnet maalataan tummemmilla sävyillä ja kevyimmät nilkkurit on olleet jalassa jo muutaman kerran. Aurinko paistelee matalalta ja lämmittää enää vähän. Aurinkolasien ohella täytyy kantaa mukana sateenvarjoa.

Vuodenajat ovat kyllä rikkaus, vaikka marraskuun pimeydessä jo syksyä varmaan purnaankin. Olisi tylsää jos aina olisi samanlaista.

/ It's here. Now, as every autumn, my wardrobe is filled with dark blue, black, burgundy, army green and white. And, to my surprise, there's no grey there.

4 kommenttia:

 1. Myönnettävä se on, syksy on saapunut. Taivuin viimein sunnuntaina laittaessani eka kertaa kumpparit jalkaan.
  Mulla on muuten samat kallotyynyt syksyn piristykseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, yksi kerrallaan taivumme myöntämään kesän loppumisen. :)
   Kallotyynyt on tosi kivat! Meillä tosin vain tuo yksi. Toi oli itse asiassa mun miehen löytö! :)

   Poista
 2. Syksy on saapunut tännekin ja kylmää on varsinkin aamuisin. Silti meikäläinen mennä viipottaa ballerinoissa ilman sukkia, hrrr! :D Pitäisi uusia talvi-/syyskenkävarastoa, koska edelliset ovat rikki, poikki, puhki ja mitä muuta.

  Kenkäkaupoille mars, sanon itselleni täällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsis! Sukat ja syyskengät tai ainakin tennarit jalkaan jo mars :) Ajatuskin paljaista jaloista viluttaa :) Vaikka onhan iltapäivällä auringonpaisteessa vielä lämmin.

   Poista