2013/11/13

18 kotia 3 sanallaKolmisen viikkoa sitten postasin kodistamme kolmella avainsanalla ja pyysin kolmea blogiystävääni tekemään samoin. Näin alkanut haaste on tuon jälkeen saanut hurjasti osanottajia ja versoillut ihanasti eri suuntiin.

Jäljitin hiukan haasteen matkaa muutamalla eri reitillä, ja tässä tuleekin nyt se lupaamani lista bongaamistani postauksista tämän haasteen tiimoilta. Linkkien takaa löytyy kivaa luettavaa ja mahdollisesti teillekin uusia blogeja seurattavaksi, s'il vous plait.

Laura, Saija ja Anne aloittivat aiheen haastaminani, käykää tsekkaamassa heidän mielenkiintoiset juttunsa klikkaamalla kunkin nimeä. Valokuvat näissä kolmessa blogissa muuten ovat ehkä blogiskenen parhaimmistoa, oi!

Tämän lisäksi haasteeseen ovat tarttuneet ainakin ihanat Sanna, Jaana S, Maija, Suvi M, Tuija, Kerttu, Joanna, Paula, Tiina, Elsa, Karla, Riikka, Kaati sekä blogistit blogien Sitruunahappoa ja Onnen omenia takana. Mä löysin näiden joukosta monta uutta blogia lukulistalleni. Aivan parhautta!

ps. Hihkaise, jos sinäkin olet postaillut tämän haasteen tiimoilta. Tulen mielelläni kurkkimaan!


/ About three weeks ago I started a blog challenge where you have describe your home in three words. In bold you'll find interesting blogs that have all posted this challenge. Enjoy getting to know these homes that are hosted by beautiful blogists. Hope you'll find new favourites!

2 kommenttia:

 1. Tämä oli yllättävän haastava haaste, varsinkin kun meillä ei ole mitenkään erikoinen koti... Sinulla on todella raikkaita kuvia ja ihana tyyli kirjoittaa! :)

  - Katri, joka tuli pois salanimen Kaati takaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpsis, hyvät sanathan sinä keksit! Lämmin oli varsinkin aivan ihana, sillä sitähän moni tavoittelee. Lämpöä kotiin, niin tunnelmallisesti kuin ihan konkreettisesti celsiusasteissakin mitattuna. ;)
   Ja hei kiitos ja kumarrus blogipalautteesta. Olipa tosi ihana kuulla, kiitos!! :)

   Poista