2013/11/02

morning glory
Hyvää huomenta ja erimukavaa lauantaita.

Teetin taannoin instagram-otoksistani noita printic-kuvia muistojen säilyttämisen lisäksi vähän niinkuin erilaisia tilanteitakin ajatellen, mm. tuollaisen hyvänaamun kortin aamiaispöytään. Kävimme parhaan ystäväni kanssa pikkusiskoni luona minilomailemassa kesällä ja sisko kuljetti meitä pitkin Tamperetta kivoissa paikoissa. Tuon ruusukuvan otin Hatanpään arboretum -ruusutarhassa. Siellä oli hurjan paljon kauniita ja hyvinhoidettuja ruusupuskia järven rannalla. Se oli aika täydellinen tyttöjen paikka!

Kokeilen muuten nyt ajastettua postausta, sillä olen tämän jutun julkaisuhetkellä ihan muilla mailla. Suuntasimme jo perjantaina aamulla kukonlaulun aikaan mieheni kanssa viettämään pientä lomaa Kööpenhaminaan. :) Täällä hetkellä huitelen siis pitkin kaunista ja kiehtovaa Köpistä tai istun hotellin aamiaispöydässä. Oli miten oli, loma on tosi jees!

Nähdäänhän taas muutaman päivän kuluttua, kamut!

/ Good morning, sweets! 

I took this photo in Tampere las summer, when my sister took my best friend and me out for a tour in the city. She took us to a lovely arboretum rose garden by the lake. Picture is published in Instagram, printed by Printic app. 

This is a pre-schedualed post, because I'm in Copenhagen, Denmark right now! My man and I are on a little holiday.  See you again in a few days! :) 

2 kommenttia:

  1. Oi, ihanaa lomaa! Blogistani löytyisi sulle pientä hemmottelua-haaste :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, lomamatka on ihana! Kiitos myös haasteesta. Sainkin saman haasteen myös Plateful of Loven Maijulta ja tarkoitus on toteuttaa se pian. Saty tuned... :)

      Poista