2013/12/12

normal is boring


Tässä muutama jo jokin aika sitten napsittu kuva meidän kodista. 

Seinien suhteen teimme remontin yhteydessä monta aika rohkeaa ratkaisua. Kokovalkoinen on mulle vähän kammo ja helposti liian pliisu, vaikka vaaleudesta tykkäänkin. Me ollaan pyritty täällä siihen että seiniltä löytyisi lämpöä tuovaa väritystä valkoisten lattioiden ja kattojen väliin. Jos olisin tosi rohkea, maalaisin jokaisen huoneen kaikki seinät syvillä ja tummilla väreillä kuten yönsinisellä, tummanharmaalla ja luumunvärillä. Se olisi niin kaunista.

Pinnan alla suunnittelemme nyt kaiken aikaa makuuhuoneen remonttia, ja epätavallisempi värimaailma on sinnekin suunnitteilla. En malttaisi odottaa että sekin remppa valmistuu (kunhan nyt ensin alkaisikin, hah). :)

/ I don't like all white, and that's what we've been avoiding in our renovation. Our walls have many different, unusual colors. 

At the moment we're making plans to renovate the master bedroom, and we've already chosen the color and tone of the space. Can't wait! 

6 kommenttia:

 1. Oih mikä ihana blogi ja kuvat! :)
  My finnish is not perfect, but I also wanted to thank you for your lovely comment on my blog. I replied to it aswell :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia ja ihana blogi <3

  Rauhaisaa joulunaikaa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onpa ihana kuulla! Mukavaa ja tunnelmallista joulunaikaa myös Sinulle :)

   Poista
 3. Valkoinen onkin vähän blah! T: tummansinisen, tummanvihreän ja ruskean huoneen maalari ja omistaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Tykkään valkoisesta pohjana, mutta pelkkä valkoinen on helposti aika persoonaton valinta. Voi WAU mitä väri-ilottelua sinulla on kotona! Tummansininen <3

   Poista