2014/01/01

happy 2014


Huippua alkanutta vuotta! 

Eilisen juhlallisuuksista ja kimalluksesta on selvitty ja uusi vuosi on startannut. Tässä vähän kuvaviboja tältä päivältä. Me käytiin karistamassa juhlaväsymystämme lenkillä Ruissalon kansanpuistossa ja ihmeteltiin tätä talvetonta talvea. Ruoho vihersi, meri oli tyyni ja ilmassa kouralinen plusasteita. Kummallista tammikuusäätä tarjoillaan. 

Huomasin muuten että vaikka nyt tuntuu siltä että maisemat olisivat kovin värittömät, löytyy luonnosta hurjan paljon erilaisia värejä ja sävyjä. Ihastuin sammaleenvihreään ja kaksimetrisinä rehottavien kaislojen vaaleanruskeaan! Ihan hauskaa että noista pääsee nyt nauttimaan, kun eivät ole lumen alla. Täällä taitaa olla yltiöpositiivinen ajattelumalli käytössä taas, hah.. :) 

/ We went to the national park of Ruissalo for a walk today. The island is rather close to our house. It's weird how warm it is and there still isn't any snow in there - not even frost. But nature actually has so many great colors at the moment: don't you just love moss green and beige reed. 

2 kommenttia: