2014/03/29

summer nightsKaihdinten välistä keittiöön iltaisin tunkeutuva auringon kajo tuo mieleeni muistot kesäilloista. Viipyilevistä, kauniista ja huumaavista kesäilloista, kun aurinko lämmittää poskia ja käsivarsia, iho on päivettynyt, nukkumaan ei tahtoisi käydä lainkaan ja kesä tuntuu parhaimmalta kesältä ikinä (siltä musta tuntuu joka kesä). 

Tuota tunnelmaa tuo myös mintunvihreään kynsilakkaan verhoutuminen ja hempeän utuiset kukat kotona. Tulisipa kesä jo pian! 

Olen myös hyräillyt päivän mittaan mielessäni (ja huomaamattani ääneenkin, heh) Maija Vilkkumaan hienoa biisiä Ainakin puolet, ja nauttinut uusimmasta Gloriasta. Tykkään Gloriasta taas enemmän ja enemmän, sillä mielenkiintoista luettavaa on nykyään todella paljon. Ylipäätäänkin arvostan lehdissä enemmän hyvintuotettua ja mielenkiintoista tekstiä kuin kuvia. 

Gloriassa ikisuosikkini on aakkoset -osio. Paljastettakoon että kirjoittelen silloin tällöin myös omia aakkosiani, omaksi ilokseni, muistoksi kustakin ajasta. 
/ The warm light in our kitchen reminds me of beautiful, warm and lovely summer nights. 

3 kommenttia:

 1. Gloriaa luettu legendaarisesta eka lehdestä lähtien.
  Siinä oli ihana juttu käsilaukun sisällöstä laatu tuottein.
  Minunkin suosikki on Aakkoset ja Tyylini-palsta.
  Kulttuurinuutiset pitävät kiireisen työssä käyvän äidin ajan tasalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaus sinulle tuossa alla (sähelsin taas vastaamisessa) :)

   Poista
 2. Mä olen löytänyt lehden hiljattain uudelleen. Tykkäsin paljon aikaisemmin, mutta sitten se muuttui mun mielestä mielenkiinnottomammaksi.. Nyt on taas kohentunut roppakaupalla! :) Viime aikoina on ollut vangitsevia henkilöhaastatteluja muun kivan lisäksi. Plussaa plussaa!

  VastaaPoista