2014/03/30

waking up with the sun
Aurinko herättää meidät nykyään luvattoman aikaisin, myös viikonloppuisin. Makkari on remontissa, joten sänky majailee meillä nykyään olohuoneessa, jossa ei ole pimennysverhoja, ei mitään kaihtimia kummempia. Tuntuu vähän kuin olisi retkellä omassa kodissa. Tai auringon pinnalla. 

Olen aamuihminen ja aikaisin (nyt siis vielä aiemmin kuin yleensä) herääminen on ihan ok, sillä saapahan lorvia päivällä luvan kanssa kun hommat on tehty jo ennen kuin muu Suomi vasta heräilee. Mutta kellojen siirtäminen tuntui jo lähinnä v***uilulta. Edit: päivän valkeneminenhan siirtyikin myöhäisemmäksi (eikä aikaisemmaksi, niinkuin unenpöppörössä erehdyin luulemaan), joten perun tämän lauseen.

Sanottakoon kuitenkin että kevään myötä lisääntyvä valoisuus ja aina vaan aikaistuvat aamut luovat painetta raksahommien aikatauluttamiseen.. Tai jätesäkkiverhoviritelmien kehittämiseen. / Morning stuff from the weekend. We are forced (by the sunlight) to wake up super early nowadays, because due to the bedroom renovation we now sleep in the living room, which has no curtains. I can't decide wether it's a curse or perhaps a blessing in a bright and sleep-deprived disguise. 

6 kommenttia:

 1. Oi oi, voin kuvitella. Mä tykkään nukkua pimeässä. Meillä on kaihtimet+pimentävä rullaverho+pimentävät sivuverhot makkarissa. ;)

  http://www.pienilintu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa! Noin mäkin nukkuisin jos voisin. Olen aika herkkäuninen ja kroppa herää samantien jos havahtuessani on valoisaa. *huoh*

   Poista
 2. Sitä odottaa kieli pitkällä kevättä ja aurinkoisia kelejä. Ja sitten alkaa tuskailu kun aamuauriko pistää sälekaihtimien välistä suoraan naamaan. Täälläkin ollaan siis pimennysverhoja vailla ;)

  VastaaPoista
 3. Kauniit kuvat! Mä oon iloinen, että aurinko herättää nykyisin, paitsi viikonloppuisin nukkuisin kyllä mieluusti vähän pidempään. ;) Me ei vieläkään olla saatu hankittua pimennysverhoja, joten olen keksinyt mainion avun. Laitan jonkun ohuen paidan silmien päälle, blokkaa valon ja jotenkin nukun paremmin muutenkin. :D Nimim.Huonouninen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tummaa paitaa oon itse asias itsekin käyttänyt ja se auttaa pysymään unessa hiukan pidempään. :) nimim. Toinen light-sleeper tässä hei :)

   Poista