2014/04/03

on my rack

Säilytystilaa vaatteille on meillä tällä hetkellä väliaikaisen huonejärjestyksen vuoksi vähän hintsusti. Suuri osa vaatteista on olohuoneen ja eteisen Malm-lipastoissa ja osa roikkuu tuossa rekillä takan ja tv-tason välissä. 

Olisi ihanaa jos rekillä voisi pitää kuvan kaltaisesti vain muutamaa vaatetta, kevyesti ja kauniisti. Todellisuudessa se on normaalisti aika täynnä. Vaihtelen kuitenkin välillä rekin kolttuja toisiin ja silloin voi hetken verran fiilistellä tällaista riisutumpaa lookia.

Pitkät hameet nilkkureiden kanssa on nyt mun suosikkiyhdistelmä. Ennustan myös että tuo ainokainen farkkupaitani saa tässä kuussa entistäkin enemmän käyttöpäiviä. Ja kuten instagram-seuraajat ovat huomanneet, neulelaatikossani on tällä hetkellä aika yksiväristä. Hah!

Osan talvisimmista vaatteista pakkasin jo säilöön yläkerran varastotiloihin, mutta Sandin angoravillaisesta neuleesta en raaski vielä luopua, sillä se on ihana ja just kivan värinen kevääseen(kin). / Spring wardrobe on my rack. Wish it would always be this empty and cool, but normally it's filled with clothes because of lack of space in our current livingroom-bedroom. 

This spring my wardrobe favourite seems to be matching an ankle-length skirt with ankle-boots. Also loving denim shirts, the angora-wool sweater by Sand and white knits

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti