2013/02/15

arne's letters

arne

Mä tykkään näistä Arne Jacobsenin kirjainkupeista kuin hullu puurosta. Niitä voi käyttää mihin vaan. Muotokieli on just eikä melkein mieleeni ihan fonttia myöden.

Huomasin muuten että tähän kuvaan on eksynyt yksi hassu juttu. Nimittäin tiskiharjan pää pilkottaa kuvan vasemmassa laidassa. Olisin voinut rajata sen pois, mutta mielestäni juuri tällaiset "virheet" kuvassa tekevät niistä loppuun asti siloiteltuja kuvia mielenkiintoisempia. Kamuni Vilma kirjoitteli muistaakseni kerran samasta aiheesta.

Onko teillä mielipiteitä? Olisiko tiskiharja saanut jäädä teidän kuvaanne? :)

I just love these Arne Jacobsen's design letter -cups. They are just perfect down to the last detail.

By the way, I just noticed that there's a funny mistake in my picture here. See the turqoise little thing on the left. That's a dish brush :) I could have cropped it out, but I like picturess with little mistakes. I think they are more interesting this way than if they were sleek and carefully set to the bone. What do you think?

6 kommenttia:

 1. Riikka Mikkola16.2.2013 15.56

  Ihanaa! Mahtavaa! :) Sulla on niin mahtava maku, mm. noiden sisustusjuttujen suhteen. Mainiota.

  VastaaPoista
 2. Tykkään sun sisustustyylistä ihan älyttömästi! Sulla on niin selkeät linjat ja saat arkisetkin tavarat näyttämään huippudesignilta, tiskiharjaa myöten. ;)

  VastaaPoista
 3. Oho, kiitos kovasti. Tämä ihan mykistää. Tuskinpa ihan noin, mutta kiitos kuitenkin!

  VastaaPoista
 4. Meinasinkin, että sulla on niin kivan huolettomasti esim. tuo viinipullon korkki tuossa, kun tiedän monia blogeja missä asetellaan kuvattavat kohteet niin, että näyttää kun talossa ei ketään asuisi kun kaikki tavarat on millilleen aseteltu. :D

  VastaaPoista
 5. Jeps, täällä kyllä totisesti asuminen näkyy - ja remontti! Sen verran mäkin rajaan blogikuvia, että monesti vieressä retkottavat remonttikamat jätetään ulkopuolelle, hah. ;)

  VastaaPoista