2013/02/14

valentine's day

Mikä siinä on että yhtenä päivänä vuodesta kaikki vaaleanpunainen ja äitelä (ja oikeesti mauton) näyttää niin hyvältä. Itsekin innostuin ostelemaan ystäville kaikenmaailman vaaleanpunaisia pikkutavaroita, joihin en normaalisti sortuisi. Tuntui että halusin sillä tavalla ikäänkuin kertoa että he ovat ihan super-tärkeitä mulle.

Mulle tämä päivä merkitsee yleisesti aika pitkälti ystävien kontaktointia. Lähetin 28 ystävänpäiväkorttia, ajatuksella jokaisen. Muutamaan kuoreen sujautin mukaan jotain pientä ystävänpäiväaiheista tilpehööriä. Sovimme erään ystäväni kanssa jo joulun aikaan puhelimitse että treffaamme pitkästä aikaa ystävänpäivän tienoilla. Eräälle toiselle ystävälle kirjoitin kirjeen, sillä en ole päässyt juttelemaan hänen kanssaan kasvokkain pariin vuoteen.

ystävänpäiväpuisto

Tämä on mainio päivä! Ja mun mielestä on kiva että täällä Suomessa tämä päivä on ennen kaikkea ystävien päivä, toisin kuin alkuperämaassaan Jenkkilässä, jossa valentine's day on keskittynyt enemmänkin parinmuodostukseen ja rakkaudentunnustuksiin. Olen sitä mieltä että me tarvitsemme tämän vuosittaisen muistutuksen siitä, miten tärkeitä ystävät jokaiselle ovat.

kortitystävänpäivä2

Kerrotaan tänään ystävillemme että ajattelemme heitä. Ja halataan, paljon. ♥

Teen lähes poikkeuksetta kaikki meidän taloudesta lähetettävät/vietävät onnittelu- ja toivotuskortit itse. Nykyään aika pitkälti tietokoneella, mutta kuitenkin. Kuvassa tämänvuotisia väkerryksiä. Muut kuvat Taidemuseolta, jossa käytiin muruseni kanssa viettämässä ystävänpäiväiltaa tänään. Kirjoittelen museokäynnistä vielä lisää myöhemmin.

What is it about this day that makes everything super sweet baby-pink (and actually really tasteless) look good and appealing. Well, I should know. It's the love we feel for your friends and the desire to show it to them on valentine's day. I sent a big buch of cards (seen above) for my friends this valentine's day. I always make all of my cards myself. Nowadays mostly on the computer, but still. Feels more personal, plus I like doing them.


Happy Valentine's day to all!

4 kommenttia:

  1. Tosi hienot kortit oot tehnyt! Mulla oli tänä vuonna niin kiire että oli "pakko" turvautua kaupan valmiisiin kortteihin, harmi, sillä yleensä minäkin teen kaikki synttärikorteista jouluntoivotuksiin itse. Mutta näin tällä kertaa. :))

    VastaaPoista
  2. [...] Ystävänpäivänä löysimme itsemme taas kantispöydästämme kahvittelemasta (itse join kyllä teetä. miksei sille muuten ole samanmoista sanaa?). Sen lisäksi kiersimme taidemuseon näyttelyt. Alakerrassa oli näytillä Reidar Särestöniemen taidetta ja yläkerrassa kokoelma Turun Taidemuseon omistamia taideteoksia. Särestöniemen työt olivat vaikuttavia, voimakasvärisiä tauluja, joissa oli vahvasti esillä taiteilijan lappilaisuus. Mielestämme kauneimmasta taulusta tehty juliste ostettiin kotiin. Se on tarkoitus kehystää ja ripustaa olohuoneen seinälle. [...]

    VastaaPoista
  3. […] Ystävänpäivänä löysimme itsemme taas kantispöydästämme kahvittelemasta (itse join kyllä teetä. miksei sille muuten ole samanmoista sanaa?). Sen lisäksi kiersimme taidemuseon näyttelyt. Alakerrassa oli näytillä Reidar Särestöniemen taidetta ja yläkerrassa kokoelma Turun Taidemuseon omistamia taideteoksia. Särestöniemen työt olivat vaikuttavia, voimakasvärisiä tauluja, joissa oli vahvasti esillä taiteilijan lappilaisuus. Mielestämme kauneimmasta taulusta tehty juliste ostettiin kotiin. Se on tarkoitus kehystää ja ripustaa olohuoneen seinälle. […]

    VastaaPoista