2013/03/26

from north

Lomalla1

Takanapäin oleva rentouttava, ihana, sporttinen talviviikko kului todella lumisen luonnon keskellä. Talven viimeiset ilot on nautittu ja NYT toivottaisin mielihyvin jo kevään tervetulleeksi! Ainakin täällä Turussa se tuntuu kyllä olevan käsillä, sillä kadut ovat jo aika pitkälti kuivia ja aurinko porottaa kovasti lämpimästi kasvoille. Jesjes!

Akut on siis lomapulverilla ladattu ja kevättä on roppakaupalla rinnassa. Kyllä nyt kelpaa taas painaa töitä konttorilla ja raksalla.

Ihanaa viikkoa kaikille!

//

A relaxing, sport-filled and beautiful winter holiday is now over and we're back home. It was really great in the north and there was lots and lots of snow. But now that I'm back home I'm really waiting for spring! Although the wait doesn't seem so long, at least not here in Turku. The streets are pretty dry already and the sun is really shining from a clear blue sky. Yey!

Now that I've reloaded my batteries in the holiday there's a new excitement to work both in the office and at our own renovation site.

Have a lovely week, you!

2 kommenttia:

 1. Oi, revontulia! Niitä näkyi jopa täällä pk-seudulla maanantai-iltana, harmittavasti on vaan niin paljon valosaastetta, ettei kameraan saanut niitä tallennettua. :/ Mutta hieno näky silti. :)

  Teillä näyttää olleen oikein rento loma, kaunista säätäkin on pidellyt näemmä. :) Mekin käytiin hiihtämässä perjantaina, oli hiukan jäinen latu vaan täälläpäin, joten välillä oli liikaa pitoa ja toisaalla taas liiikaa luistoa. :D

  Tulikohan nyt edes mahdollisimman epäselvästi taas kerrottua. :D

  VastaaPoista
 2. Uutisista kuultiin että revontulia oli näkynyt aika Etelä-Suomea myöten. Olivat kyllä upeita! Vähän tosin harmittaa että katselin itse niitä lähinnä kameran linssin läpi... Joskus pitäisi tajuta katsoa asioita aitoina, eikä aina vaan ajatella miten ne saa ikuistettua parhaiten muistoiksi (=valokuviksi).
  Sää oli kyllä kaunis ja aurinkoinen, tosin melko kylmä. Tai no, -10 kumminkin puolin koko viikon. Hiihdellessä ei tullut kylmä, on se sen verran lämmittävää puuhaa... ;)

  VastaaPoista