2013/03/23

orange + yellow

kevätvärit

Tätä kevättä maustaisin mielelläni oransseilla ja keltaisilla detaljeilla.

Jakkara 60 on nyt ehkä vihdoinkin hankittava, mutta pohdin vielä kumpi on käytännöllisempi ja mukavampi: kolmi- vaiko nelijalkainen. Kokemuksia, suosituksia - jakakaa! :)

Hayn keittiöpyyhkeet ovat osoittautuneet oikein hyviksi, joten voisinpa kerryttää liinavaatekaappia oransseilla ja sinisillä Hanging Grideillä. Pyyhkeiden ja jakkaran kuvat Finnish Desing Shop.

Kukkia pitää aina olla! Ihana kimppu on Helmivillakko -blogista.

Kangas Marimekon ja lankarulla Novitan sivuilta.

//

I would spice uo this spring with orange and yellow details.

Its finally time to purchase my very own Stool 60. But before that I should decide whether to buy a three- or a four-legged one. Any comments or recommandations on that??

Hays kitchen towels have proven themselves good in use so I could buy some more. F.ex. blue and orange set called Hanging Grod would be great. Pictures of towels and stool are from Finnish Design Shop.

A girl needs flowers, always. The lovely picture is from a blog called Helmivillakko.

The picture of the fabric is Marimekko's and yarn Novita's.

8 kommenttia:

 1. Käytän kotona jonkin verran oranssia tehostevärinä ja meillä on ihana oranssi nojatuoli rahilla. Oranssi on aivan ihana väri :) itselle kelpaisi kyllä tuo oranssi jakkarakin!!

  VastaaPoista
 2. Mulla on just nyt menossa musta-harmaa-keltainen-valkoinen-kausi sisustuksessa, ja oih ihanaa, tuo Marimekon kangas on tullut takaisin!! Pakko mennä ostamaan. :D

  Katselin sitä jo syksyllä vaan en ostanut, joulun aikaan menin katselemaan josko ostaisin, mutta ei ollut saatavilla enää. Harmitti ihan kun lykkäsin ostoa niin kauan, mutta nyt jos sitä taas on saatavilla niin ehdottomasti pitää hankkia! ;)

  VastaaPoista
 3. Meillä on kolmijalkaisia Artekin jakkaroita ja ollaan kyllä tykätty, eikä kukaan ole kaatunut ym. Jakkaran päälle ei kyllä uskalla nousta, mutta tikkaat on kiipeämistä varten :)

  VastaaPoista
 4. Wau, rohkeat valinnat nuo nojatuoli+rahi! Se on kyllä kiva väri. Pirteä ja puhdas. Likey!

  VastaaPoista
 5. JUST noi värit näyttää keskenään hyviltä, eli luettelemasi musta, harmaa, valkoinen ja oranssi. :) Niistä saa pirteitä yhdistelmiä! Marikangas on kiva. Mä en tosin sitä voi itselle ostaa sillä tollaiset vanhav kontrastit raidoissa aiheuttaa mulle migreenin... :/

  VastaaPoista
 6. Kiitos tästä! Oli kiva kuulla. Kolmijalkainen on jännemmän näköinenkin kuin nelijalkainen. :) Mä olen kylläkin niin kohelo, joten en tiedä uskaltaisinko sittenkään hankkia tuota kolmijalkaista... Pitää vielä testailla lisää! :)

  VastaaPoista
 7. Auh, migreeni on ikävä juttu. :/ Itselläni sitä ei onneksi ole, mutta parilla läheisellä kyllä ja ihan tekee pahaa katsoa vierestä kun se iskee. ;(

  VastaaPoista