2013/07/14

here we are !
Täällä sitä siis ollaan! Blogimuutto on tehty ja täällä näyttää just siltä mitä halusinkin!

Kuten muutoissa tavallisestikin, stressiä on sitäkin riittänyt ihan kylliksi. Niinpä mulla ei ole voimia eikä aikaakaan taistella domainin (valentinesafternoon.com) siirron kanssa enää yhtään enempää (useampi tunti ja sievoisia tuppoja hiuksia asialle on jo uhrattu, joten antaapi olla ennen kuin iskee hermoromahdus tai tahaton irokeesi-look). Uusi jazzaava osoite valentinesafter12.blogspot.fi palvelkoon meitä siis tästä eteenpäin. Täältä löydätte päivittyvän blogin ja sen tärkeilevät, joskus huolettomatkin kuvat ja toisinaan hyvinkin epäolennaiset tekstit. Vanhaan, tuttuun tapaan jatketaan siis. :)

Eli hei tervepätuloa, muruset!

ps. Follow-välilehdeltä tuolta ylhäältä löytyy suorat linkit seurailuun, jos noita kanavia tykkäätte käyttää. Klik klik! :)

pps. Jos kuitenkin satutte tietämään jonkun koodaus/bloggaus/aateekoo-velhon joka domain-siirron (wp -> blogger) osaisi toteuttaa, yhteystietoja arvostetaan suuresti. Sillä olishan se maksettu domain kiva saada ihan oikeesti edelleen käyttöönkin.

/

Here we are! I am having massive problems concerning the switch of the domain (valentinesafternoon.com) from wordpress to blogger. Problems that have resulted in hair loss and waist of time. So let's leave the situation as it is: the blog will be updated from now on in the address valentinesafter12.blogspot.fi.

ps. You can follow the blog with just a couple of clicks. Find the links in the Follow-page (up the page). :)

pps. If you know somebody who could transfer my domain from wp to blogger, or at least help me do so, please inform me. Thx!

8 kommenttia:

 1. Mä päivitin jo silloin kun siitä tuolla toisessa puhuttiin! :)

  Täällä ollaan ja mukana pysytään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, arvasin. Kiva juttu ja kiitos sulle! :)

   Poista
 2. Tämä kyllä kummittelee mun suosikeissa vielä (vaikka olen sen jo poistanut?): http://www.lily.fi/blogit/valentines-afternoon :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, enpä osaa neuvoa sua tuossa. Tuolla Lilyssä on toki niitä vanhoja postauksia, sillä en ole poistanut blogia sieltä. Mutta uudet päivittyvät tänne :)

   Poista
 3. Täällä näyttää hyvältä ja freesiltä niin kuin aina, ja määhän seuraan sua vaikka minne. :) Pistin sulle haasteen: http://homevialaura.com/2013/07/16/haaste-10-asiaa-minusta/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ja kiitos kivoista sanoista! Vähän tuli paha mieli lähteä wordpress-siskon naapurista kyllä! Tosin eipä kai sillä väliä mitä tuolla osoitepalkissa lukee. :-*
   Ja hei eikä, ihan tosi kiva haaste! Eniten kysymystesi takia, kiitos niistä! Toteutan ihan piakkoin.

   Poista