2013/08/12

skulls, stripes and knots
Vaihdoin olkkariin vähän syysfiilistä. Sisustustyynyillä, kuinkas muuten. Seinät ammottavat vielä tyhjyyttään, sillä me ripustetaan tauluja vasta kun ollaan ihan varmoja niiden paikasta. Tässä asiassa ei kannata hötkyillä.

Huoneessa valmistaudutaan selkeästi jo kynttiläntuoksuisiin leffailtoihin. Sinne on kotiutunut uusi yhdistelmä pehmoisia syystyynyjä. Uutukaisina itsetehty solmutyyny ja HM Homen pääkallo. Comebackin ovat tehneet Ikean musta "nahkatyyny", Moltexin raidat ja pehmeät tähdet. Gantin tyynyjä en muuten oikein osaa enää käyttää, ja oonkin miettinyt että pitäisinkö ne vielä varastossa vai myisinkö kiertoon.

Parissa noista on sisällä untuvatyyny ja kyllä ne vaan näyttävät ja tuntuvat paljon paremmalta kuin noi toiset. Anne on tässä(kin) niin oikeassa... :)

Innostuin myös käyttämään blogimaailmassa Modernisti Kodikas-blogin Kertun aloitteesta kiertänyttä Chip it -työkalua tässä fiilistelyni lomassa. Aika hauska! En kyllä ymmärrä millä logiikalla toi retrovihreä löysi tiensä kuvaan mun kodista. Nimim. retro on täälläpäin kirosana...


/ I gave the living room a new look by changing pillows. Bought one, made one, and took the other ones back to use from the storage.

I also tried out this Chip it -tool that shows all the colors in the picture. Neat, huh?

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! Mulla samat kallotyynyt odottelee syksyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, littleB! Aika veikeä toi naureskeleva kallo :)

   Poista
 2. Hei jee, kiva kun jätit kommentin mun blogiin, koska siten löysin tänne! Ompa todella kaunis blogi sulla! Jäin het seurailemaan :) Ihanaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ja samoin sulla! :)) Kiitos ihanasta kommentista! Aurinkoa viikkoosi :)

   Poista