2013/09/07

for the home / autumn13
Tein jokin aika sitten tämän pienen kollaasin sisustusjutuista, jotka hotsittaa mua just nyt. Haluan tuoda syksyyn vähän väriä, ja nimenomaan niitä pastelleja, joista jo aikaisemminkin juttelin. Myös armeijan-/metsänvihreä houkuttaa (elämäni ensimmäistä kertaa...).

Olen kyllä huomannut että tällaisten kollaasien tekeminen on aika vaarallista ja siitä seuraa vain "ylimääräisiä" himotuksia ja joskus jopa tarpeettomia ostoksia, joten koetin olla aika maltillinen tällä kertaa. Niin paljon voi toteuttaa jo ihan pienilläkin muutoksilla ja tonkimalla omia varastoja.

Yksi juttu mitä olen kuitenkin jo pidempään havitellut on wieniläistuoli Thonet. Koko ruokapöydän ympärystä on turha edes haaveilla näillä täyttävänsä, mutta yksikin tuoli olisi mahtava löytää kotiin!

Muuton Soft Grid -tyyny on ihana ja sille sopisi kamuksi House Doctorin rauhanmerkki. En ole koskaan ollut suuri seinäkellojen ystävä, mutten sanoisi ei tuon kollaasissa näkyvän House Doctorin Couturen tapaiselle yksilölle...

Isoa puukasvia sen sijaan olin hankkimassa kotiin jo viime syksynä, mutta niitä saa täältä aika huonosti. En jaksanut silloin käyttää etsimiseen sen suuremmin energiaa, sillä meillä oli remontti kiireisimmillään käynnissä. Kuvassa näkyvä viikunapuu olisi kuitenkin nyt ihan super-kiva! Saakohan näitä Suomesta mistään? Pitänee konsultoida siskoakin. :)

Olohuoneen kuva Emily Henderson - kello ja tyynyt Room21 - thonet B&T 

/ Here are some elements that I like this autumn. A big fig tree and my long-period-dream Thonet chair would be perfect! Muuto Soft grid pillow, one with a peace-sign and a wall clock from House Doctor are also lovely. But you don't always have to buy that much. Just dig into your storage rooms and something great will come up! 

Credits: Picture of the living room Emily Henderson - clock and pillows Room21 - thonet B&T 4 kommenttia:

 1. Meillä on kahvipuu, se on aika saman näköinen kuin viikunapuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! Googletin nyt kahvipuun ja sieltähän pomppasi mm. sun puukuva esille. Pikkuruinen maailma. :)

   Poista
 2. Onnistuu isojenkin viherkasvien järjestäminen täältä! ;)

  VastaaPoista