2013/09/08

the look


Blogilleni epätyypillisesti ajattelin jakaa teille yhden mielikuvan asukokonaisuudesta, joka on pyörinyt mielessäni nyt muutaman päivän. Vaatteiden kanssa touhuilen kuitenkin paljon, joten valotetaanpa sitäkin puolta täällä blogissa nyt ihan pikkuisen.

Mielikuva-asuni elementit ovat seuraavat: Clue on musta pitsinen peplum, jonka päällä musta lyhyehkö ja tyköistuva bleiseri. Jalkaan suoralahkeiset tummansiniset farkut ja mustat korolliset, sirot nilkkurit. Kaulaan nuden, valkoisen ja persikan värejä toistava iso silkkihuivi. Ja mukaan vielä nahkatakki ja -laukku, mustina kumpainenkin.

Lähes kaikki noi ainekset rekeiltäni löytyvätkin, mutta pitsipeplumia ja tuollaisia siroja mustia nilkkureita ei ole. Jälkimmäisiksi voisivat nämä olla täydelliset. Niitä en kyllä ole tilaamassa, sillä olen jo käyttänyt tämän syksyn kenkäbudjetin (and then some) pariin kivaan pariin. Mutta tuosta pitsipeplumista voisin ottaa vinkkejä, jos uskotte että sellaisia jossakin on. :)

Kiva, ja mulle ehkä vieläkin mieluisampi variaatio tuosta tulisi kyllä vaihtamalla peplum väljään ja syvempipääntielliseen harmaameleerattuun t-paitaan ja pieneen kaulaketjuun. Niin minä voisin pukeutua ehkä joka päivä...

Olisi kiva kuulla teidänkin tämän hetken lemppari- ja/tai haaveasuista.

/ I've got an image in my head about a perfect autumn outfit in my head. It goes like this: a lace peplum, topped with a fit black jacket on the top. Straight-legged dark blue jeans and petite ankle boots on the bottom. A rough leather jacket and a leather bag (both black) tagging along. And a big scarf with nude, white and peach colors warming the neck. 

And as a variation one could switch the lace top for a loose grey top with a big neckline. And wear it with a small necklace. And that I could wear every day! 

I'd love to hear what you wear or would like to wear nowadays. 

2 kommenttia:

 1. Hei Annika <3
  Asusi näyttää hyvältä ja kuvailemasi asu myös. Kun kuvittelin asusi, sitä mukaa kuin sitä kuvailit, ajattelinkin peplumin vaihtamista t-paitaan. Löysään, v-aukkoiseen t-paitaan, sounds like me :)
  ranteeseen vielä röykkiö ohuita koruja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä söppänä, kiitos ♥
   Löysä teeppari on niin paljon enemmän muakin, kuin tuo eka vaihtoehto. Mutta voisin kyllä ekaankin pukeutua ihan hyvin, ainakin vähänkään formaalimmissa merkeissä. :)

   Poista