2013/09/01

modern polaroids


Törmäsin hauskaan älypuhelinsovellukseen nimeltään Printic. Se on palvelu, jossa voi tilata kotiin kännykkäkuvia polaroideina. Olen ihan hupsuna tällaisiin, joten tein tilauksen muutamasta instagram- ja kännykkäkuvasta. Tai itse asiassa tein kolme tilausta. Yhden itselleni, ja kaksi toimitettavaksi parille ihanalle tytölle, eli siskolleni ja parhaalle ystävälleni.

Kuvat matkasivat Ranskasta tänne Pohjolaan nopsasti ja kolahtivat postiluukuistamme alle viikossa. Oli ihana ilahduttaa lähimpiäni tällä tavalla! Ja voi ei miten kivoissa pienissä oransseissa kuorissa nuo tulivat (esteetikkona arvostan tällaista pientä hifistelyä).

Yhden kuvan hinta on 0,79 euroa, minimitilaus on kolme kuvaa. Postituskuluja ei veloiteta. Kuvien mukaan saa liitettyä tervehdysviestin ja itse kuviin saa sovelluksen myötä lisättyä myös tekstejä. Tällä voisi siis tehdä helposti myös vaikka kiitoskortteja tai joulukortteja!

Taidan muuten olla ihan koukussa noihin appseihin, ainakin mitä tulee kuviin tai niiden käsittelyyn tarkoitettuihin sovelluksiin. Lataan käyttööni hauskan kuuloiset sovellukset ja kikkailen niiden kanssa. Pelejä en puhelimeeni kaipaa, mutta kaipa tämäkin on tällaista aikuisen leikkiä.. :) Suosikkejani tällä hetkellä instagramin lisäksi ovat vscocam, a beautiful mess ja piccam. Olisi kiva kuulla mitä sovelluksia te käytätte.

/ I stumbled on a great new app called Printic. There you can order pictures from your phone developed into polaroids. And I did. :) 

11 kommenttia:

 1. Samis, just kun pääsit sanomasta! :) Noi on kyllä niin kivoja, mullakin tuli just tilaus tuolta ja kiinnittelin niitä äsken seinälle. Lievänä instagram-hulluna toi sovellus oli kyllä ihan nappiosuma. Vscocam ja FotorPES on mulla ahkerassa käytössä ennen kuvia julkaisua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samis-siskonihan se siellä. :) Olen hei ollut niin kiireinen tänä viikonloppuna etten ole ehtinyt blogimaailmassa juurikaan pyöriä. Olin siis missannut mm. tuon sun printic-postauksen. Kivalta näyttivät kuvasi! Kollaasia odotellessa!
   Pitääkin tutustua FotorPESiin, sillä se ei ole entuudestaan tuttu. Etsin sinut myös instagramiini ään-yy-tee-nyt!

   Poista
 2. Tuo on kyllä aivan ihana idea. Pitänee tutustua itekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja kannattaa, sillä nää on ihania pieniä muistoja :) Harvemmin tulee nykyään teetettyä kuvia ihan paperimuotoon, vaikka sellaisesta hurjasti tykkäänkin. Pitääkin nyt ryhdistäytyä esim. juuri tämän Printicin avulla!

   Poista
 3. Luin tuosta juuri Charin blogista, ihana idea! Josko tämänkin idean myötä itsekin sukeltaisi instagramin maailmaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tällaiset on tosi kivoja! Tykkään siitä että asioita tehdään vähän erilailla ja epätavanomaisesti. :)
   Instagram on ihana (ja tosi koukuttava..), mutta näitä Printicin polaroideja saa kyllä ihan kaikista kännykkäkuvista, ei vain instagramin kuvista.

   Poista
  2. Aa okei, kiitos tästä! Oon ihan pihalla näistä puhelimen appseista ym. :D Tähän asti muokannut kuvat koneella vasta..

   Poista
 4. Makeita! Olis kuin mentäisi takaisin kehityksessä, joka sopii minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tällaisia juttuja sitä kaipailee digittömien kameroiden aikakaudelta.

   Poista
 5. Voi että, tän kun muistaisi. Mä haluan polaroideja kans kotiin. Eka pitää ottaa jotain kivoja kuvia - siis lisää - ja oikeestaan keksin yhden ajatuksenkin, mutta nää nyt on näitä, aina niitä tulee, mutta kuinka monta sitten saan toteutettua.. hehe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sun pitää ottaa kivoja kuvia lisää? Hei nainen, sulla on niiiiin paljon älyttömän hyviä kuvia että ihan kateeksi käy! :) Ja heh, mulle tulee kans kaikenlaisia ideoita joista innostun ensin, mutta ehkä puolet niistä loppujenlopuksi toteutan... :)

   Poista