2013/10/06

starOlen aika toivoton harakka. Helyt kiinnostavat kummasti aina. Vakkarikoruna mun ranteessa on viime viikot keikkunut äidin ja isän Italian tuliainen, pieni tähti paksussa kangasnyörissä.

Rannekoruissa olen tällä hetkellä vahvasti more is more -tyyppi. Mitä enemmän erilaisia remmejä, ketjuja, nauhoja ja renkaita ranteessa kellon kaverina killuu, sen parempi. Mixailen värejä ja tyylejä keskenään aivan surutta. Maanläheisiä värejä kultaan, pinkkiä kupariin ja turkoosiin ja erilasten jalometallien värejä (hopea, ruusukulta, keltakulta) erilaisine pintoineen keskenään. Ja vaikka noita kaikkia yhtäaikaa.

/ Love the little star-bracelet in my wrist. My mom and dad brought it to me from Italy. 

6 kommenttia:

 1. Kaunis kuva ja niin on korukin! Tykkään kans rannekoruista kovasti, kaulakorut sen sijaan jää aina käyttämättä. Olen kyllä saanut mieluisia lahjaksi ja välillä itsekin ostanut, mutta jotenkin ne siinä kaulalla häiritsevät : ) Rannekorut ja sormukset, siinä omat suosikit. Vielä kun oppisin mixailemaan sun tyyliin : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihan sama juttu. Käytän tosi harvoin kaulakoruja, mutta rannekoruja mulla on aina "päällä". Ja korviksia!
   Mulla on iso ja massiivinen teräksenvärinen kello, ja sen kanssa sopii mun mielestä mikä vaan. Siitä vaan siis rohkeasti yhdistelemään! Voit vaikka lainata mun tämänhetkistä rannekorumottoa: anything goes ;)

   Poista
 2. More is more toimii. ;) Jotenkin viehättää se tyyli, missä ranteessa on kerralla jos minkälaista helyä. Mutta kaulakorut ei iske minuunkaan! :)

  Ihana tuo tähtikoru, todella suloinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Kerrankin juttu jossa enemmän on enemmän! :)
   Ja kiitos, se on kyllä ihana. :)

   Poista
 3. Ihana toi puinen sydän <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin tykkään siitä. Löysin sen jostain ale-korista, muistaakseni Tiimarista.

   Poista