2013/10/27

we are so luckyOletteko koskaan ajatelleet miten onnekkaita me olemme. Tuhannet ja tuhannet ihmiset avaavat meille ovet koteihinsa netin ja blogien välityksellä. Pääsemme ihastelemaan kauniita kuvia, mielenkiintoisia kirjoituksia, ja parhaassa tapauksessa inspiroitumaan. Toisin oli ennen, kun kauniita koteja pääsi kurkkimaan vain naistenlehdistä tai tuttujen vierailuilla.

Jos on aikaa, tykkään selailla netissä ja lehdistä kauniita kuvia ja kivoja juttuja. Nautin monenlaisten tyyliblogien ja sisustusten katselusta ja ilahdun siitä että saan niistä ideoita omaan kotiin, erilaisten tyylien yhdistelyyn ja omannäköisten juttujen kokoamiseen.

Ilahdun aidosti aina kun löydän vaikkapa kauniin blogin jossa silmä lepää, ja jossa on jotain raikasta ja erottuvaa.

Tänä viikonloppuna olen huokaillut jo ennalta tuttua blogia Helt Enkelt, Sköna Hemin sivuilla. Blogin osoite on mulla suosikeissa (ja myös tuolla blogin yläpalkista löytyvissä linkeissä ;)) ja pistäydyn huokailemassa uusimmat valokuvat silloin tällöin. Blogissa on lämmin tunnelma, aina siistiä ja ihanan boheemia.

Tyylillisesti en tietenkään allekirjoita kaikkea (niinkuin en kenenkään toisen kodissa, sillä koti olkoon aina asukeidensa näköinen. Amen.), mutta eihän se ole tarkoituskaan. On hyvä katsella vähän erityylisiä juttuja välillä. Ja tuoltakin voi poimia ihania ideoita omaan kotiin!

Sain Helt Enkeltin Anna-Malinin kuvista inspiksen hakea tuon taljatyynyni esiin varastosta.
Ja aloin taas tosissani haaveilla minimalistisesta lyhdystä. Ehkä täksi talveksi sellainen on oikeasti hankittava, sillä niin monta talvea olen niitä jo ihaillut.
/ When I have time, I like to browse beautiful interiors. One of my favorite things is finding a beautiful new blog and totally falling in love with it. Have you ever realized how lucky we are these days, when we can visit thousands and thousands of beautiful homes on line. So many pretty and inspiring things are just a few "clicks" away. 

This weekend I've been admiring a swedish blog called Helt Enkelt, by lovely Anna-Malin. Her blog (also found above under "links" ;)) and home are amazing. The atmosphere is always warm and bohemian in a beautiful way. Sigh! 

Inspired by Helt Enkelt, I digged my furry pillow out from the storage and am constantly dreaming of a minimalistic lantern again. I have to buy one this winter, because I've been dreaming of it for too long. 

10 kommenttia:

 1. Noi kynttilänjalat on tosi nätit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips ja kiitos! Ovat Plantagenista, n. vuosi sitten ostettu.

   Poista
 2. Ihan totta! Minusta blogien parasta antia on juurikin se inspiroituminen ja sellaiset oikeat kodit joissa asuu oikeita ihmisiä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana ajatus! Törmäsin sattumalta sun blogiin, kiva löytö :)

  VastaaPoista
 4. No kyllä vaan ja samaa mieltä; jokaisella on omanlaisena koti ja sisustusmaku. Minustakin on ihana katsella erilaisia koteja ja tyylejä. Onnekkaita ollaan! :) Ja teidän kotinne on ihana kuten taljatyynykin. <3

  Blogissani on sinulle Lambin kanssa yhteistyössä toteutettu haaste: http://platefuloflove.blogspot.fi/2013/10/pienta-hemmottelua-haaste-yhteistyossa.html Katso ja toteuta jos siltä tuntuu!

  Kivaa maanantaita,

  Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. On tosi virkistävää ja mielenkiintoista katsella kuvia ihan erilaisista sisustuksista kuin omassa kodissa. Erilaisia juttuja selailemalla oppii myös helposti tunnistamaan ne omimmat jutut sellaisista joita on kiva ihastella vain etäältä. :)

   Ja hei kiitos haasteesta! Mielessä alkoi heti hyrräämään sen toteuttaminen.. ;)

   Mukavaa maanantaita sinnekin!

   Poista
 5. Minä ilahduin löytäessäni juuri sinun blogisi, kauniita kuvia ja tunnelmaa!

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihana kuulla, kiitos! Ja tervetuloa :))
  Kävin itsekin kurkkimassa sinun blogiasi, ja hei tosi kiva että löysin kommenttisi kautta sinne. Rakennusaiheiset jutut kolahtavat, sillä olemme itsekin suuren remonttiprojektin keskiössä. Teidän kylppäristä tulee varmasti kaunis.

  VastaaPoista