2013/10/22

lempikukatMeillä taitaa olla nykyään aina neilikoita. Ne on kyllä aivan mainioita! Tosi herttaisen näköisiä ja kestävät hurjan pitkään hyvinä.

Mieheni ostaa näitä mulle usein, joten hän valitsee myös värit. Saan aina iloisenvärisiä kukkia! Viimeksi vaaleanpunaisia ja keltaisia. Tosi piristävää, sillä itse ostaisin varmaan aina valkoisia tai korkeintaan tumman lilan värisiä. Kiva kun joku revittelee väreillä! Näin olen oppinut siihen itsekin - ja totuuden nimissä valitsisin nykyään itsekin kukkakaupasta näitä värikkäitä yksilöitä!

/ I love carnations! 

4 kommenttia:

 1. Ihana mies värikkäine puskineen. :) Ei kyllä ole paluuta siihen aikaan, kun kotona ei ole kukkia. Miten niistä voikin saada niin paljon iloa. Kiitti vielä haasteesta, sain nyt kolme avainsanan analyysin tehtyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! :) Ja tuo toinenkin lauseesi on totta, sillä kukista saa niin paljon (silmän)iloa että ne on aika vastustamaton osa sisustusta.
   Oli tosi mielenkiintoista lukea sun valitsemat sanat haastepostauksessa. Onnistuit kiteyttämään ainakin tänne ruudun toiselle puolelle välittyvät kuvat loistavasti sanoiksi, jotka kuvaavat kotianne prikulleen. Kiitos haasteen toteuttamisesta, sinä <3 !

   Poista
 2. Löysin Lauran blogin kautta tänne, ihana blogi sinulla :) Jäin heti lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, ja kovasti tervetuloa! :) Olen myös vieraillut sinun kodissasi blogisi välityksellä, ja vitsit että siellä on nättiä. Ihanaa lauantaita!

   Poista