2013/11/25

be my mirror, my sword and shieldOn kaksi asiaa, jotka on mulle äärimmäisen tärkeitä. Toinen on turvallisuus, tuttuus ja luotettavuus ja toinen kauneus, esteettisyys, naiseus, kliseisesti sekä sisäinen että ulkoinen.

Jo kohta kymmenen vuoden ajan olen pukeutunut päivittäin samaan asusteeseen, joka ilmentää noita molempia. Päivä, viikko ja kuukausi toisensa jälkeen se valikoituu ylleni luonnollisesti ja joka päivä uskollisesti ja yksiavioisesti valiten. Siitä on tullut osa minua ja sen seurassa koen olevani valmis mihin vain. Suurimpaan juhlaan, jännittävimpään työhaastatteluun tai mökki-iltaan takkatulen loimussa. Aika rientää, mutta asusteeni ei kulu, nukkaannu eikä mene pois muodista. Tämä päälläni tunnen olevani oma itseni. Tai parempaa: upgreidattu versio.

Minä ja tuoksuni, together forever.

parfyymi Victor&Rolf Flowerbomb / silkkipaita H&M / 
neuletakki Cristelle&Co / yöhousut Calvin Klein


/ My scent for almost a decade now. Victor&Rolf Flowerbomb. 

4 kommenttia:

 1. Mulla oli tuo tuoksu varmaan vuoden käyttämättä hyllyllä.. nyt "löysin" sen taas ja on ollut päivittäin käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi löysit sen taas käyttöön. Tuoksutaan samalle :)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, hyviä tuoksuja on vaikea löytää ja inhoan sitä valitsemisrumbaa kun täytyy tuoksutella ihan summa mutikassa! Mistä niistä päällepäin tietää.. Tuota voisikin käydä tuoksuttelemassa. Vaihdan tuoksua todella harvoin ja tähän asti luottotuoksuni on ollut D&G:n L'impératrice 3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Käy tuoksuttelemassa, jos vaikka tärppäisi... :)

   Poista