2013/11/17

right here right now


Tänä viikonloppuna olen viettänyt paljon aikaa keittiössä, kuunnellut takkatulen rätinää, tajunnut että Pauli Hanhiniemi on kummallinen kaveri, syönyt itsetehtyjä ruisburgereita, juonut puolikkaan siiderin ja nukahtanut tv:n ääreen, ostanut afganistanilaisen villamaton, hypistellyt vaatekaupoissa vaaleaa pitsiä ja mustia nahkahousuja, tanssinut keittiössä Dire Straitsin tahtiin, ihmetellyt vieläkin vihreänä helottavaa nurmikkoa Mikaelin kirkon luona, rikkonut pölynimurin, saanut kukkia, käynyt sekä suutarilla että ompelijalla ja koittanut tuloksetta olla syömättä suklaata.

Mainiota sunnuntaita teille kaikille, murut!


/ I've done a lot but not really anything major this weekend. Love dancing to Dire Straits in the kitchen and hate breaking my hoover. Have a happy sunday! 

10 kommenttia:

 1. Tuhat peukkua afganistanilaiselle villamatolle, huokaus herkullisille ruikkariburgereille, komppaus Pauli Hanhiniemelle (en tajua, miksi hän on kuuma puheenaihe) ja osanotto imurille. :D Ihana tunnelmallinen viikonloppumeininki siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Oli kyllä yksi parhaista viikonlopuista: ei mitään sovittua tekemistä vaan spontaania ja kivaa puuhaa koko ajan. Jes, näitä lisää!
   Pauli on vetänyt hyvin kaikki biisit ja tuntuu symppikseltä, mutta perjantaina oli niin kummallisen pohdiskelevaa juttua että meni överiks. :)

   Poista
 2. Iiiik, ihana matto. Lisää kuvia siitä! :) Nuo ovat niiiin upeita. Ajatella miten se punainen keittiön värinä kääntyikin.. :-)

  Ja kiva uusi logo, magee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ovat kyllä kauniita, ja varmasti kestäviä. Tuo tumma ja voimakas matto oli muuten just sitä mitä tää keittiö kaipasi, sen tajusi heti kun se siihen kokeeksi levitettiin (damnit;)). Kuvailen keittiössä lisää joku päivä, mattoa ja muuta. :)

   Kiitos myös logokommentista. Mä olen sen kanssa vähän kahden vaiheilla, lähinnä että onko se liian voimakas eikä tarpeeksi yhteensopiva juttujen otsikoiden kanssa. Mukava kuulla että se miellyttää sinun kaltaisen tyylitaiturin silmää, sillä ei se selkeesti silloin voinut kovin metsään mennä! :)

   Poista
 3. Uusi banneri on kiva! :) Uusi matto on ihana, mauste-/pasta-/ym purkit hienoja ja erivärilasit suloisia! Teillä on niin ihana keittiö, voisin kotiuttaa itsellekin. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Itse olen bannerin suhteen vielä vähän kahden vaiheilla. :) Toi matto on kyllä tosi kiva, se tuo huoneeseen ryhtiä tummuudessaan ja massiivisuudessaan. Ruokaa on kiva pitää esillä ja noi Ikean purkit on siihen tarkoitukseen mainioita. Kaj Franckin 5023-lasit ovat poikaystäväni mummun peruja.

   Kiitos vielä ♥

   Poista
 4. Juuri löysin tänne ja ihastuin blogisi raikkauteen.
  Tänne tulen uudelleenkin kun Marraskuun mustuus painaa päälle.

  VastaaPoista