2013/11/16

saako tykätä?


Tällaisena kirkkaan kuulaana, leutona, kuivana ja kauniina syyspäivänä suustani pääsivät sanat: "miksei aina voi olla marraskuu?" Jeps, yltiöpositiivinen suhtautumiseni kaikkiin vuodenaikoihin taitaa olla huipussaan.

Mutta mistäpä tässä ei tykkäisi. On ihan kivakin kun aina ei ole valoisaa, vaan on olemassa tämä vapauttava kuukausi, jolloin saa luvan kanssa kääriytyä illalla sohvalle glögimukin ja kiiltäväkantisen lehden kanssa, katsella ikkunaan liimautuneita sadepisaroita ja kuunnella laivojen sumutorvia. Marraskuu, ai lav juu.


/ Today I heard myself say: "why can't it always be november". 

7 kommenttia:

 1. Pakkohan näiden kuvien perusteella tästä on tykätä. ;)

  VastaaPoista
 2. Jes! En ole ainoa, joka fiilistelee marraskuuta. :D

  Ihanat maisemat ja laivojen sumutorvet! Miksi oi miksi niitä ei kuule täällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et tosiaan. Mä tosin olen kunnolla vasta tänä vuonna tajunnut tämän kuukauden jujun.

   Ja kiitos, Tiiu :)

   Poista
 3. Minä en todellakaan (myönnän) ole mikään maailman positiivisin tyyppi, mutta vuodenaikojen vaihtelut, pimeät illat, sadepäivät tai harmaa keli eivät ole mua koskaan haitanneet! Eihän tätä nyt niin kauan kestä, että siitä kannattaisi kokoajan valittaa ;) Ihanaa aikaa, kun voi poltella kynttilöitä, laittaa talvivaloja ja iloita niiden kauneudesta, lueskella sohvan nurkassa, kun sade ropisee ikkunaan ja kävellä rauhassa ulkona, kun ei ole liukasta eikä joka askelta tarvi varoa (täällä "maalla" on vähän eri kun kaupungin sulilla kaduilla..), joten marraskuussa ei mielestäni ole mitään huonoa :) Ja jos nyt kaikkea tuota sattumoisin vihaa niin eihän marraskuu kestä kun sen 30 päivää ;) Halauksia sulle ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsan, vastasin vahingossa sinulle omalla kommentilla. Sinulle siis tuossa alla, pus.

   Poista
 4. Jes, perustetaan "november lovers"-kerho! Sen kokoontumisissa istuttaisiin villasukat jalassa sohvalla juoden teetä, tunnelmoitaisiin kaikkea marraskuumaista ja juteltaisiin lämpöisiä juttuja.
  Voi, ihana marraskuu ja ihanaihana Cherry!

  VastaaPoista