2014/01/13

from Vienna with love


Mun täytyy nyt vähän hehkuttaa lauantaista ostostamme. Kiikutimme nimittäin Ekotorilta kotiin aidon wieniläistuolin! Se on Jacob & Josef Kohnin valmistama ja juuri sellainen mitä olemme etsineet. Moitteeton ja valkoinen, ja siro kuin mikä. Eikä hintakaan huimannut.

Tuokoon se muassaan kotiimme keski-eurooppalaista kahvilatunnelmaa, silkkipuseroissa nautittuja sacher-kakkuja ja viipyileviä aamiaishetkiä sanomalehtien, croissanttien ja ystävien ympäröimänä... Mielikuvamatkailua, eiks je? ;)/ Our new second hand find: Jacob & Josef Kohn chair from Vienna I just love it!

6 kommenttia:

 1. Hieno löytö! Ja ihana tuo vilttikin sen päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin mustakin - molemmat. Viltti on House of Rymin, lahja siskoltani. Hän keksii aina kivoja lahjoja ja osaa tyylien yhdistelyn. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti, muru. Ja arvaa vaan oliko mun pakko hakea toinen samanlainen kotiin samasta paikasta. Hups. (niitä oli alunperin siellä kaksi, mutta ostimme vain toisen. Se toinen jäi tietty kummittelemaan mieleen ja oli pakko kotiuttaa hänetkin)

   Poista
 3. Aaaa, mun silmiin sattuu, kuinka kaunis istuin on hän. Mikä hurmaava valioyksilö. Meinasin juuri kysyä silmät kiiluen, onko tuoleja lisää, mutta huomasin, että on ja hait toisen. Niin oikea päätös! Myöhemmin olisi varmasti kaduttanut.

  Meillekin on tulossa yksi uusi tuoli, mutta sen jälkeen hajoan ajatukseen, ettei meille ehkä mahdu enempää. Kriisi!

  Ihanaa viikonloppua, sis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Olisi varmasti harmittanut jos emme olisi kotiuttaneet sitä toistakin.. En tajuan mikä mielenhäiriö mulle silloin ekalla visiitillä tuli: "otetaan vaan toinen". :D
   Voi, en malta odottaa mikä tuolikaunokki teille on tulossa! Ja hey, isompaa kämppää sit vaan jos ei seinät enää riitä "harrastuksille" B)
   Kivaa viikkistä sinnekin!

   Poista