2014/01/14

warm


Paukkupakkasten sävyttämän tiistain ratoksi postailen räpsyjä meidän keittiöstä.

Miljöö muuttuu vuodenaikojen ja fiilisten mukaan pienillä ja suuremmilla jutuilla ja nytkin tänne on roudattu pari uutta juttua. Molemmat kuvissa näkyvistä keittiömme "uutukaisista" tosin ovat oikeasti vanhoja. Toinen on tuo wieniläistuoli, josta jo höpisinkin ja toinen mökiltä kaupunkiin tuotu pärekori. Kori tuo ihanasti lämpöä lookiin (ja kakluuni lämmittää ihan konkreettisesti, samoin kuin taljat ja villamatto) - juuri sitä lämpöä ja runsautta nyt talviaikaan kaipaankin. Kesällä sitten taas pelkistellään enemmän. / The warmth that I'm longing for in our house's look (at least now in January) comes from this wooden basket and wood anyway. Lambskins, wood rug and old tilestove help, too - literally. 

8 kommenttia:

 1. Kyllä on niin kaunista teidän keittiössä, lattiat, kakluuni ja pärekori tietenkin! Totta, sitä lämpöä ja pehmeyttä tarvitaan tähän vuodenaikaan. Nytkin parhaillaan ihastelen kaunista talvimaisemaa sisätiloista käsin, ulos kun en tarkene mennä : ) Ja hei, ihan upea löytö se teidän wieniläistuoli! Kivaa tiistaipäivää : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Päivi! Vähän kylmää tosiaan on, enkä itsekään ole paljon ylimääräisiä happihyppelyitä ulkona tehnyt (hyi minua).
   Ja kivaa keskiviikkoiltaa sulle :)

   Poista
 2. Huoh, tuo uuni on vaan niin ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mekin tykätään. Onneksi sitä ei ole yksikään entinen asukas lähtenyt purkamaan!

   Poista
 3. Onpa hieno kaakeliuuni! Uusi kirpparituoli sopii ihanasti sen kanssa :) Mäkin tykkäilen taljoista, jopa vuoden ympäri hehe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, runsautta ja lämpöä, niitä halajan nyt oikein kovin. Kyllä taljat - valkoiset varsinkin - saattaisivat sopia pelkistettyyn kesälookiinkin hyvin!

   Poista
 4. Ihana tunnelma. Löysin vasta blogiisi. Teet kaunista jälkeä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kiva kun löysit tänne! Kävin juuri vastavierailulla sun blogissa, ja siellä oli niin kiva blogi vastassa :)

   Poista