2014/01/17

let's get together


Uudenvuodenlupaukseni lisäksi haluan tehdä tälle vuodelle toisenkin lupauksen. Onkohan se vielä sallittua... Samoilla linjoilla jatketaan, ja huomaattekin kohta että tämä toinen lupauksesi on yhtä omahyväinen ja epä-perinteinen "uudenvuodenlupaus" kuin se ensimmäisenikin...

Haluan nimittäin järjestää ystäville ja sukulaisille enemmän illanistujaisia ja kahvitteluhetkiä, aamiaisia ja brunsseja. Sellaisia rentoja, puolisuunnittelemattomia, iloisia ja lämpöisiä. Tarjottavista ei oteta suurta stressiä eikä sillä ole väliä sopivatko kaikki astiat yhteen ja onko jokaisella samanlainen lautasliina. Rentous, ystävyys ja nauru riittävät. 

Haluan kirjata tämän ylös lupauksen varjolla, jotta muistan ajatukseni kiireidenkin keskellä. / More get-togethers, dinner parties, brunches and coffee breaks with friends this year. And less obsessing about perfect food, perfect china and perfect table-setting. 

3 kommenttia:

  1. Kannatettava lupaus, josta ei voi olla kuin iloa itselle ja ystäville. Toinenkin lupauksistasi saa täältä tykkäämiset :)

    VastaaPoista
  2. Älä muuta sano. Tällaiset lupaukset on helppo pitää ;)
    Kivaa viikkistä, Riikka! :-*

    VastaaPoista