2014/01/04

just a hint



Tässä sananen joulukodista ennen kuin loppiainen tulee.. Mun "joulukoristelu" on tosi maltillista, enkä oikein voi kutsua sitä koristeluksi. Laitan kuusen sekä ison havumaljakon ja niiden lisäksi ripustan ovenkahvoihin roikkumaan isoja tähtiä, sydämiä, jne. ja vaihdan keittiöpyyhkeet sesongin mukaisemmiksi. Tunnelma tulee ennemminkin tuoksuista, mauista ja yleisestä fiiliksestä. Ostan paljon joulukukkia ja poltamme kynttilöitä. Mutta sitä teemme tosin muulloinkin. 

Joulukuusi sai eilen lähteä ja neulasten siivoamisen jälkeen (kuusi oli mestoilla kolme viikkoa, joten niitähän riitti) koti tuntuu ihanan valoisalta ja ilmavalta. Vähän jouluisia juttuja on kuitenkin edelleen jäljellä, eikä niillä ole vielä kiire varastoon. Ainakin nämä punaiset jutut toiletin hyllyllä saavat vielä pitää paikkansa. Tuo oksa on tosin jo parhaat päivänsä nähnyt, eli se houkuttaa mua sanomaan sen jo: so long, Christmas. 



/ I'm not a big christmas decorator, if don't count the tree in, but I do like to sprinkle a little christmas around in our house. The tree has already gone but the rest of it can still stay for a while. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti