2014/01/07

useless?

Olen joskus ostanut tuon paljettipussukan/-iltalaukun Gina Tricotin alesta alle vitosella. Olen ulkoiluttanut sitä kanssani kerta toisensa jälkeen ja lienee sanomattakin selvää että se on mulle kovin mieluinen. Ja Hertan käyttökertahinnoittelun perusteella siis lisäksi aivan täysin ilmainen - joskin sitä se oli jo ostohetkelläkin. Yksi parhaita aleostoja koskaan! Toisen roska on toisen aarre. 

Kuitenkin, nyt kun sen kulta-aika olisi käsillä paljettien ollessa enemmän in kuin ikinä, se pentele on mennyt hajoamaan. Vetoketju rikki. Nyt mietin jättäisinkö sen iki-avoimeksi kotimeikkipussiksi ja käännän kaikki kivet löytääkseni uuden yhtä kivan paljettilaukun iltarientoihin vai kannattaisiko tuollaisen vetoketju korjauttaa. Rehellisesti sanottuna mietin maksaako korjauttaminen enemmän kuin uusi ja nauraako ompelija mulle päin naamaa jos vien halpispoloseni korjattavaksi... 
/ My favorite evening clutch cost me less than 5€ years ago in a sale, and now it has broken down. The zipper doesn't zip any more. Now I'm facing the big ol' question: to get it fixed or to buy a new one.


4 kommenttia:

 1. Oih, mutta sehän on kaunis! :o Käy ihmeessä kyselemässä korjaushintoja, ei luulisi hirvittävästi maksavan. :) Kaunis pussukka, ihanasti sekavärinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana on, halpikseni :) Mä taas mietin että korjaus saattaa olla tyyristä kun pitää varoa noita paljetteja. No, pitää käydä kysymässä. :)

   Poista
 2. Ehdottomasti korjauskyselylle! Tuohan on aarre, jolla on jo tunnearvoa vaikka ja kuinka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pitää käydä kysymässä maksaako se omaisuuksia. Ehdottomasti varmaan enemmän kuin tuo itse pussukka aikoinaan on maksanut, mutta melko varmasti myös paljon vähemmän kuin joku uusi vastaava. Ja säästyisin uuden metsästämiseltä. Katsotaan miten tässä käy... :)

   Poista