2014/01/10

no onkos tullut kesä


Vettä sataa ja rännit laulaa. Talvi ei ole ainakaan lumen ja pakkasen muodossa tänne syksyn jälkeen saapunutkaan, vaikka kalenteri väittää että on tammikuu, sydäntalvi. Mielessäni odotan jo kevättä, vaikka talvifaninakin olen aina itseäni pitänyt. 

Päätin sekoitella vuodenaikafiiliksiä vapaasti kuin luonto konsanaan ja käännän katsetta rohkeasti kevääseen. Satoi tai pyrytti, leikkokukat tuovat raikkautta, iloa ja valoa arjen aherrukseen. Ihan niinkuin kiiltäväkantiset lehdet ja postikortitkin. 

Kaiken tämän hämmennyksen keskellä nostin vieläpä esiin vuosia sitten nappaamani maisemakuvan Kreikasta. Kesäkuvia valottoman ja talvettoman talven keskelle - no, miksikäs ei. 
/ It's fun to think about summer in January. It doesn't look at all like January outside - nor inside our home for that matter. A picture of summer in Greece is standing in the middle of the living room. 

1 kommentti:

 1. Hi there would you mind sharing which blog
  platform you're using? I'm planning to start my own blog in
  the near future but I'm having a difficult time choosing between
  BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I'm looking for something unique.
  P.S Apologies for getting off-topic but I had to ask!


  Here is my blog post - stride rite printable coupons stride rite coupon stride rite code

  VastaaPoista