2014/01/23

my favourites


Alati kasvava kokoelma loppuunpoltettuja kruunukynttilöitä marmorivadissa. Näyttävät kivalta, mutta pakko todeta että kaikkea sitä tuleekin säilytettyä..


Keittiön lämmin afgaanimatto jalkojen alla. Muutoin mulla on jalassa aina joko villasukat tai nämä "seepratöppöset". Täällä meidän vanhassa talossa ne ovat tarpeen.


Valkoiset posliinit ja kirkkaat lasiastiat majailevat korkeassa kaapissaan keittiön nurkassa. Köpiksestä roudattu tähti on saanut vielä jäädä ovennuppiin roikkumaan, vaikka se vähän jouluinen onkin.


Gauharin muistitaulu ei varmaan koskaan mene pois muodista. Meillä siihen kertyy esille erilaisia muistoja eikä niinkään muistettavia asioita. Poikaystävä on läntännyt siihen Carsbergin olutmuseon pääsylipputarran muistoksi marraskuisesta Köpiksen matkastamme. 

Haluaisin tällaisen taulun myös tulevaan vaatehuoneeseeni tuonne meidän makkarin yhteyteen. Ripustaisin siihen kaikkea kivaa ja inspiroivaa pukeutumiseen liittyvää.  


Taljat. Lämpöä ja pehmeyttä ei voi maailmassa koskaan olla liikaa! Tapio Anttilan Mixrack* on myös ikisuosikkini. Meille (/mulle?) kertyy paljon lehtiä ja tuo teline on tosi näppärä niiden säilytykseen. Se vetää niitä sisäänsä uskomattoman määrän ja kaikki ovat siististi pinottuina, helposti tarkasteltavissa. Tuo on ollut nappiostos ja näitäkin näkisin meillä mieluusti lisää, sillä maniani kiiltäväkantisia lehtiä kohtaan ei ole osoittanut ainakaan laantumisen merkkejä - päinvastoin.


Ja Henkkamaukan tummanharmaat pellavalakanat. I h a n a t kerrassaan. Ovat hurjan paksua pellavaa, ihanan pehmeät ja osoittautuneet käytössä tosi laadukkaiksi. Suosittelen näitäkin lämpimästi.

Siinäpä muutamia minua arjessa ilahduttavia juttuja. 
Mukavaa torstaita! Don't worry, be happy.

* mainoslinkki
/ My favourites at home at the moment.


2 kommenttia:

 1. Tuo teidän hirsiseinä <3. Aivan ihana!
  Meiltä löytyy myös Mixrack lehtitelineenä. Tykkään siitä kovasti. Täyteen ladattuna sitä ei ihan tuosta noin vaan kevyesti siirrellä, sen verran painavaa asiaa siihen mahtuu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Liina! Ja siis joo, tota rackiä ei huvita retuuttaa mihinkään ilman että siirtelee osan lastista ensin pois. Tuon kokoinen lehtipino painaa yllättävän paljon!

   Poista