2014/01/24

bath in beauty


Olen siisteyden ystävä, mutta sehän ei ole teille mikään uutinen. Uusi puhdas ja pehmeä pyyhe jokaisella kasvojen-/käsienpesukerralla olisi ehkä suurinta luksusta mitä voisin kuvitella. 

Täällä suunnitellaan tulevaa kylppäriremonttia täyttä häkää! Siispä tiirailen tietenkin joka puolella kuvia kylppäreistä. Jotkin jutut ovat ihan nounou ja jotkin jutut tiedän tahtovani ehdottomasti. Lopullinen suunnitelma hioutuu pikku hiljaa, mutta päälinjat ovat aika pitkälti selvillä. 

Tässä kuvassa on paljon sitä mistä pidän: yksinkertaisuutta, vaaleutta, puuta ja tavaroilla tuotua persoonallisuutta ja väritystä. Kun kehys on yksinkertainen ja simppeli, tavarat saavat loistaa väreissään. 

Tämä ihana kuva ja koko kaunis townhouse löytyvät Bolaget Fastighetsförmedlingin sivuilta, täältä/ I like the relaxed organizational feeling in this picture. And the clean soft little towels! 
Picture is on loan from the great site Bolaget Fastighetsförmedling. See the whole townhouse here!

2 kommenttia:

  1. Mäkin haluaisin kylppäriremontin! Harmi, ettei kotimme oo oma. Siihen on syy, miksi kylppäri ei ole näkynyt kuvissa. ;) Toi kuva on ihanan raikas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihanan raikas! Ja tuleva remontti on syy siihen ettei meidänkään kylppäri ole täällä näkynyt.. Heh, tällä hetkellä se on ehtaa 90-lukua :) Periaattessahan menisi ihan tuollaisenaankin, mutta sieltä on muutama laatta katonrajasta irti, joten remppa on enemmän kuin ajahkohtainen. Meidän kodissa on kaksi kylppäriä, eikä tätä remppaan menevää ole juurikin irtonaisten laattojen vuoksi tullut vielä käytettyä.

      Poista