2014/01/26

sunday stuffSunnuntai, mikä ihana tekosyy kaikelle pehmoiselle ja kivalle, herkuttelulle ja ulkoilulle. Tänään on lauhempi ja näköjään myös pilvisempi päivä kuin aikoihin. 

Meillä päin kirpeän pakkasen tunnistaa muuten tuoksusta. Silloin joka talossa poltetaan takkaa, savupiiput tupruttelevat ja naapurustossa tuoksuu savu. Se on ihana tuoksu, sanoo nainen joka nytkin kuuntelee vieressään olevan kakluunin puhinaa ja rätinää. Tätä tunnelmaa on vaikea voittaa. 

Juttelin eilisissä bileissä erään talonhankintaa pohtivan ystäväni kanssa. Hän kertoi että taloissa, joita he ovat silmäilleet, on biotakat. Olimme kaikki vähän kummissamme aiheesta ja kollektiivisesti sitä mieltä että jos talossa on takka, pitää siinä voida poltaa puuta, eikä mitään bioetanolia. Jotenkin tuntuu että koko idea vesittyy, jos takka on vai koriste. / Sunday, lovely sunday. 

2 kommenttia:

 1. Takkatulen rätinää ei voita kyllä mikään! :) Me tosin pääsemme nauttimaan siitäkin vain mökillä käydessämme, joka sekin tapahtuu vain kesäisin, mökkimme kun ei ole talviasuttava. :(

  Mutta sehän tekeekin siitä vain enemmän luksusta kun siitä pääsee harvemmin nauttimaan, eikö? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Ei mene homma rutiininomaiseksi. ;)

   Poista