2014/02/08

s l o wOstin viikonlopuksi kotiin leikkokukkia ja hain postilaatikosta sinne kertyneen kasan uusia lehtiä. Aamupalaksi hedelmiä, hunajaa, kaurapuuroa ja pinterestiä, kakluunissa tuli ja ulkona vesisade. Kaikesta päätellen on siis paras vaihtoehto jäädä kotiin koko aamuksi. Usein tosin löydämme siihen syyn olosuhteista riippumatta. Hitaat viikonloppuaamut on niin meidän juttu. 

/ So typical of me to buy a bunch of flowers and magazines for the weekend. And for us to spend weekend mornings like this: slow living at home. 

6 kommenttia:

 1. Täällä tismalleen samat suunnitelmat! Ihanaa viikonloppua XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti samoin! xo
   Ja hei mun on pitänyt kysyä sulta, sillä olit kommentoinut mun tauluseinä-juttuun jotain vinkkiä liittyen taulujen kiinnittämiseen, ja mä ehdin vilkaista kommenttia mutta olit sitten (varmaankin vahingossa) poistanut kommentin. Olisi kiva vielä kuulla mitä vinkkailit. :)

   Poista
  2. Apua! Se näytti jotain erroria, mutta luulin, että tuli läpi! Tässä kuitenkin uudemman kerran: Ollaan hyödynnetty meillä taulutarroja (Command TM 3M), joilla ollaan kiinnitetty niin taulut kuin valokuvakehykset seinille. Ei jätä jälkiä ja pysyy hyvin. Voin siis lämpimästi suositella niitä :) Ihanaa sunnuntain jatkoa!

   Poista
  3. Hei wau, kuulostaa mahtavalta! Kiitos vinkistä! Ihan rautakaupastako ootte noita hankkineet vai Clasulta tms.?

   Poista
 2. Voi kuinka kaunis kuva ja koko blogi :)

  VastaaPoista