2014/02/06

for now
Kuten saatatte muistaa punainen jääkaappimme ei ole ihan mun juttu. Miekkoseni osti sen erään asuntokaupan yhteydessä ja meidän keittiöremontin myötä sille sovitettiin paikka kotimme keittiöön. Perheensisäisen solidaarisuuden nimissä ja rahan tarpeettoman tuhlauksen estämiseksi siedän sitä osana kotiamme. 

Helmikuisessa minimalistisuuden puuskassani halusin kuitenkin vähän hillitä tuota punakonetta niissä määrin kuin se on mahdollista. Liimasin sen kylkeen valkoista lahjapaperia (kiitos, Stockmann) ja johan suurempi hehku talttui. Ilme raikastui kertaheitolla kun tuo kulma ei enää helota paloauton värisenä. 

Pienillä jutuilla voi joskus olla suuri vaikutus kokonaisuuteen.

Niin myös luonnonvalolla ja sen olemattomuudella... Eka kuva otettu luonnonvalossa viiden aikaan iltapäivällä (lue: täydessä talvihämärässä ja huoneen pimeimmässä nurkassa. Eikä auttanut edes 35-millinen putki..) ja alimmassa on valot päällä. 
Molempi huonompi, huoh. Suomen kaamos, gotta love it.


/ Our red Smeg fridge is in our kitchen because my man likes it - me not so much, but I tolerate it because of him. I toned it down a bit thought with this white paper. It goes better now with my smooth February mood. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti